Lasersnijden in Heerenveen

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Lasersnijden in Heerenveen

Op zoek naar een toeleverancier voor lasersnijwerk  die kan leveren in Heerenveen? Hoekman Roestvaststaal is al sinds dag en dauw gespecialiseerd in lasersnijwerk voor de complete industrie in de regio Noord- en Oost Nederland. Door de hoge mate van automatisering en grote omloopsnelheid is Hoekman Roestvaststaal in staat om snel uw lasergesneden onderdelen te leveren, ook op lopcatie in Heerenveen. Wij snijden rvs, staal en aluminium plaatdelen die u vervolgens zelf verder verwerkt, of door ons laat bewerken tot het gewenste eindproduct.

Meer weten over lasersnijden? Neem vrijblijvend contact op.

plaatwerk lasersnijden

Lasersnijbedrijf voor lasersnijwerk in Heerenveen

Ons werkgebied is landelijk, maar als lasersnijbedrijf hebben wij de meeste afzet in de provincie Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij beschikken over twee volautomatische lasersnijmachines van Trumpf uit de 5000-serie, die 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunnen snijden. Deze lasersnijmachines worden gekend door hun enorme hoge assnelheid en positioneerdynamiek , waardoor probleemloos complexe contouren uit verschillende materiaalsoorten kunnen worden gesneden. Daarnaast hebben we de een grootformaat LVD Phoenix Fiberlaser, een pijlsnelle laser voorzien van automatisering. Het werkbereik van deze machine gaat tot 6m x 2m.

Materialen en plaatdiktes die wij voor u snijden

 

Materiaal Afmetingen Diktes
Roestvaststaal 1500 x 3000 mm
2000 x 6000 mm
tot 25 mm
Aluminium 1500 x 3000 mm
2000 x 6000 mm
tot 30 mm
Staal 1500 x 3000 mm tot 25 mm

 

Snel lasersnijwerk afgeleverd bij u in Heerenveen?

Lasersnijden met korte levertijden, bij u afgeleverd op locatie in Heerenveen, dat kunnen wij u bieden! Wanneer u uw lasersnij-onderdelen via het webportaal aanvraagt, ontvangt u in enkele ogenblikken al een offerte. Door een hoge mate van automatisering en korte lijnen in de aansturing van de productie, kunnen wij een leverdatum van 3 werkdagen (excl. de dag van bestellen) afgeven. Wij hebben onze transportmogelijkheden goed geregeld, waardoor uw zending netjes op adres wordt afgeleverd door de transporteur of onze eigen vervoersdienst.

Meer weten over lasersnijden en de mogelijkheden?

Heeft u vragen over lasersnijden bij Hoekman Roestvaststaal of wilt u een aanvraag doen, neem dan gerust contact met ons op.Online offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?