Hoekman RVS

Voor wie?

Als RVS-plaatwerk onderdeel is
van jouw eindproduct

We richten ons op verschillende branches met elk hun specifieke behoefte. Toch hebben de bedrijven uit de sectoren die we bedienen een gemene deler met jou: ze vertrouwen allemaal op ons plaatwerkspecialisme. We maken als toeleverancier mono-plaatdelen in staal, aluminium en rvs. Deze verwerken onze klanten vervolgens zelf verder in hun productie. Ook verzorgen we complete lassamenstellingen en -constructies in rvs of aluminium. Hierbij is constructie uit plaat (Sheet metal) het uitgangspunt. De onderdelen die wij maken vind je terug in diverse branches.

Machine- en apparatenbouw

Van weeg- en sorteermachines tot aan verpakkingsmachines en draaitafels. Hoekman RVS is je partner bij uitstek voor rvs machineframes en gelaste specialistische onderdelen voor machine- en apparatenbouw. Daarbij houden we rekening met door jouw gestelde eisen op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en hygiëne. Ook begrijpen we dat de nadruk ligt op innovatie en R&D.

Machine- en apparatenbouw - Hoekman RVS

Voedingsmiddelenindustrie

Van bakkerijmachines tot groentedrogers en van slachtinstallaties tot doseermachines. Hoekman RVS, jóuw kompaan als het op componenten en onderdelen voor machines in de voedingsmiddelenbranche aankomt. We zijn gewend aan de hoge eisen die deze industrie stelt aan materialen in termen van betrouwbaarheid, onderhoud en levensduur. En aan de steeds strenger wordende regelgeving op het gebied van hygiëne. Ook begrijpen we dat efficiëntie, energiebesparing, geluidsreductie en duurzaamheid steeds belangrijker worden.

Voedingsmiddelenindustrie - Hoekman RVS

Verpakkingsindustrie

Van folie tot karton en van aluminium tot plastic. Voor welk materiaal je ook een verpakkingsmachine gebruikt, Hoekman RVS is dé specialist als het op componenten en onderdelen voor machines in deze sector aankomt. We zijn gewend aan de hoge eisen die deze industrie stelt aan materialen in termen van betrouwbaarheid, onderhoud en levensduur. En aan de prioriteit die de optimalisatie van het productieproces heeft. Ook begrijpen we dat duurzaamheid steeds meer aandacht verdient.

Verpakkingsindustrie - Hoekman RVS
Samen gaan wij het maken

Agro- en mechanisatietechniek

Van halffabricaten voor oogstmachines en stalinrichting tot aan volledig afgelaste samenstellingen voor melkrobotinstallaties. Hoekman RVS is dé kenner als het op de productie van plaatwerk aankomt, zo ook voor de agrarische sector. We zijn gewend aan de hoge eisen die de industrie stelt aan machines en werktuigen in termen van betrouwbaarheid, onderhoud en levensduur. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Agro- en mechanisatietechniek - Hoekman RVS

Olie, gas en chemische industrie

In de on- en offshore en in de (petro)chemische industrie, is rvs hét materiaal bij uitstek. De hoogwaardigheid en kwaliteit die gevraagd wordt binnen deze industrie, maakt dan onze rvs-oplossingen goed gedijen binnen deze industrie. Wij produceren onderdelen uit rvs plaatmateriaal in verschillende uitvoeringen, diktes en als duplexen, 304 en 316. Zoek je een passende plaatwerkoplossing voor jouw vraagstuk? We bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Olie-, gas- en chemische-industrie - Hoekman RVS

Transport en automotive

Hoekman RVS is allround toeleverancier van plaatwerk halffabricaten en lassamenstellingen. De door ons gefabriceerde plaatwerkoplossingen zie je onder andere terug in de transport- en automotivebranche. Wij maken onderdelen voor carrosserieën, chassisdelen, laadkleppen en ladderrekken. Deze producten voldoen allemaal aan één voorwaarde: ze bestaan in de basis uit plaatwerk. Zoek je een passende plaatwerkoplossing voor jouw vraagstuk? We denken graag met je mee.

Transport en automotive - Hoekman RVS

Installatie-, lucht- en verwarmingstechniek

Van ventilatoren tot luchtafvoerkanalen en van branders tot warmtewisselaars. Hoekman RVS is dé toeleverancier als het op plaatwerkcomponenten en -onderdelen voor installaties voor lucht- en verwarmingstechniek aankomt. Met gelaste specialistische onderdelen en complete constructies uit rvs of aluminium, weten wij ook deze branche te bedienen. We zijn gewend om te produceren volgens tekening met de daarbij gestelde normen en eisen. Ook begrijpen we dat je vraagt om een partner die meedenkt en snel en efficiënt jouw aanvraag beoordeelt en calculeert. Wat mogen wij voor jou maken?

Installatie-, lucht- en verwarmingstechniek - Hoekman RVS
Samen gaan wij het maken

Bouw- en infratechniek (weg- en waterbouw)

Van roosters tot kabelgoten en van balustrades tot aan filtersystemen. Hoekman RVS levert op maat gemaakte plaatwerkcomponenten en –profielen, aan de hand van jouw 3D-ontwerp. We zijn gewend om te produceren op basis van de gestelde eisen en toleranties door onze klanten uit de bouw- en infratechniek.

Bouw- en infratechniek - Hoekman RVS

Medische en farmaceutische industrie

De metaalproducten die wij maken, vind je terug in verschillende industrieën. Zo ook in de medische en farmaceutische industrie. Ben je een ontwikkelaar van apparatuur en benodigdheden voor deze industrie? En op zoek naar een passend plaatwerk halffabricaat uit hoogwaardig materiaal? Wij maken efficiënt en snel de plaatwerkdelen die je nodig hebt!

Medische en farmaceutische industrie - Hoekman RVS

Welke plaatbewerking kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte