Hoekman RVS

Plaatwerk samenstellen

Van afgelast onderdeel tot volledig geassembleerde samenstelling

Jij kiest tot hoe ver wij samen met je optrekken in het traject om tot de ideale plaatwerkoplossing voor jouw eindproduct te komen. In overleg met jou bekijken we welke delen van het maakproces je aan ons overlaat. Van het toeleveren van sub-samenstellingen en halffabricaten tot kant en klare, geteste modules en systemen. Wij kunnen het complete maakproces voor je uit handen nemen met:

Lassamenstellingen

Van plaatwerk naar eindproduct

Al in een vroeg stadium checken we de maakbaarheid van jouw product. Daarbij kijken we hoe we jouw product het best vanuit een plaatwerkgedachte kunnen vervaardigen. De uiteindelijke samenstelling lassen we handmatig of middels een geautomatiseerd lasrobotproces. Wij stellen met name RVS, maar ook aluminium via laswerk samen.

Lassamenstellingen - Hoekman RVS

Assemblage

Sub-samenstellingen, halffabricaten en totale systemen

We assembleren volledige lassamenstellingen en voorzien deze meteen van bijvoorbeeld inpersmoeren, blindklinkmoeren, bussen of draadstiften op de juiste plek. In overleg leveren we ook sub-samenstellingen, halffabricaten of kant en klaar geteste modules en systemen toe. We assembleren met name RVS, maar ook aluminium.

Assemblage - Hoekman RVS

Montage

Mechanische, pneumatische of elektrische componenten

We verwerken plaatwerkdelen en lassamenstellingen in onze montagehal tot jouw gewenste product. Dit doen we met de montage van mechanische, pneumatische of elektrische componenten. Hoever de montage gaat, bepaal jij. We kunnen jouw unit, module of systeem deels of volledig monteren. Dit doen we met name met RVS-materiaal, maar ook aluminium behoort tot de mogelijkheden.

Montage - Hoekman RVS

Testen en kwaliteitskeuring

Keuren, rapporteren, certificeren

We voldoen aan alle ISO- en NEN-normeringen. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden kunnen we jou zo de beste kwaliteit bieden. Maar onze afdeling Kwaliteit gaat verder. Zij voorzien alle plaatwerksamenstellingen van een kwaliteitskeuring, meetrapport en materiaalcertificaat. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw product aan de strengste eisen voldoet.

Testen en kwaliteitskeuring - Hoekman RVS

Over Hoekman RVS

Onderdeel worden van jou

Al sinds 1986 vormen wij een hecht familiebedrijf dat zich kenmerkt door continuïteit en betrouwbaarheid. Met de plaatwerk-halffabricaten die wij maken, worden we letterlijk onderdeel van jou. Maar dat worden we ook graag met onze passie, kennis en vakmanschap.

  • Familiebedrijf sinds 1986
  • Passioneel vakmanschap
  • Succesvolle samenwerking
Samen kunnen we het maken

Materialen

RVS, maar ook staal en aluminium

RVS bewerken is ons specialisme! Voor lassamenstellingen, waarbij bewerkingen als lassen, assembleren en montage aan bod komen, verwerken wij hoofdzakelijk rvs, maar ook aluminium. Wij lassen geen staal.

Producten met de volgende bewerkingen: lasersnijden, kanten en boren en tappen, maken wij uit rvs, aluminium én staal. Deze halffabricaten kun je eenvoudig online bestellen.

Welke plaatwerksamenstelling kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte