Hoekman RVS

Waarom Hoekman RVS?

Een antwoord op jouw plaatwerkvraag

Wij maken slimme RVS-plaatwerkoplossingen en leveren deze in enkelstuks, kleine en middelgrote series. Wij willen dé efficiënte en gespecialiseerde werkplaats vormen voor de productie van plaatwerkonderdelen die essentieel zijn voor jouw succesvolle eindproduct. Dit doen we door continu te investeren in technologie, automatisering en productieprocessen. Zo leveren wij onze bijdrage aan het behoud van de maakindustrie in Nederland.

Plaatwerk 
op maat

Plaatwerk
op maat

We leveren maatwerk dat specifiek aan jouw wensen en behoeften voldoet.

RVS 
als specialisme

RVS
als specialisme

We beschikken over de kennis en middelen voor een optimaal RVS-maakproces.

Advies 
als toegevoegde waarde

Advies
als toegevoegde waarde

We denken mee en geven kundig advies voor verbeteringen en besparingen.

Plaatwerk op maat

Flexibel produceren aan de hand van jouw behoefte

De klant van nu vraagt om maatwerk, maar ook om kwaliteit, snelheid en een eerlijke prijs. Dat brengt een nieuwe visie produceren met zich mee: zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk de productie van slimme plaatwerkoplossingen aansturen. Zo leveren wij maatwerk in kleine en middelgrote series, maar ook net zo gemakkelijk en snel in enkelstuks!

Maatwerk - Hoekman RVS

RVS als specialisme

We hebben er de machines, middelen en mensen voor

We leggen ons (bijna) volledig toe op het materiaal RVS. Niet alleen onze machines en software zijn op dit specialisme afgestemd, maar ook de expertise van onze medewerkers. Als klant met een eigen eindproduct dat bestaat uit een of meerdere onderdelen van RVS kun jij blind op dat specialisme vertrouwen. Heb je toch een staal- of aluminiumoplossing nodig? Hoekman RVS denkt graag mee!

RVS specialisme - Hoekman RVS

Advies als toegevoegde waarde

We realiseren verbetering en besparing

Jij kent jouw eindproduct en afzetmarkt door en door. Wij hebben de kennis en mogelijkheden voor een optimaal RVS-maakproces in huis. Het beste van die twee werelden brengen we het liefst al in de engineeringsfase samen. Door zo vroeg mogelijk in te stappen, zorgen we met kundig advies voor verbetering en besparing. Een kleine aanpassing kan het verschil al maken: minder materiaal, minder bewerkingen, kortere doorlooptijden.

Advies - Hoekman RVS

Over Hoekman RVS

Succesvol onderdeel worden van jou

Al sinds 1986 vormen wij een hecht familiebedrijf dat zich kenmerkt door continuïteit en betrouwbaarheid. Met de plaatwerk-halffabricaten die wij maken, worden we letterlijk onderdeel van jou. Maar dat worden we ook graag met onze passie, kennis en vakmanschap.

MachWorx

Klanten voor wie wij werken

“Mobiele units voor het contactloos desinfecteren van de handen”

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte