Hoekman RVS

Onderdeel worden van jou

Met onze passende plaatwerkoplossing voor jouw vraagstuk

Al sinds 1986 vormen wij een hecht familiebedrijf dat zich kenmerkt door continuïteit en betrouwbaarheid. Met de plaatwerk-halffabricaten die wij maken, worden we letterlijk onderdeel van jou. Maar dat worden we ook graag met onze passie, kennis en vakmanschap.

  • Familiebedrijf sinds 1986
  • Passioneel vakmanschap
  • Succesvolle samenwerking

Familiebedrijf sinds 1986

We bieden continuïteit en betrouwbaarheid

Sinds 1986 vormen we een hecht familiebedrijf, dat zich kenmerkt door continuïteit en betrouwbaarheid. We zijn ontzettend trots dat we dankzij de groei en ontwikkelingen in het bedrijf toch de familiaire sfeer hebben kunnen behouden. Door betrokken te zijn bij het bedrijf, elkaar en de ontwikkelingen in de markt willen we onze continuïteit waarborgen. Dit hebben we nodig om als bedrijf toekomstproof te zijn. Dit gaat gepaard met innoveren, professionaliseren en investeren. Het is een uitdaging om constant met de markt mee te bewegen. We willen de volgende decennia nog steeds mooie producten kunnen maken!

Hoekman RVS - Betrouwbaar familiebedrijf

Passioneel vakmanschap

We geloven in de kracht van onze RVS-oplossingen

In de beginjaren hielden we ons bezig met metaalbewerking in de breedste zin van het woord. We wilden aan alle vragen van onze klanten voldoen. Maar je kunt niet overal even goed in zijn en er ontbrak focus. Daarom hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van rvs. Hierbij hebben we de combinatie gelegd tussen het beheersen van de productieprocessen, automatisering en het materiaal rvs. De klanten die we willen binden, sluiten hierbij aan; voornamelijk bedrijven met een eigen product of machine (deels) bestaand uit rvs.

Jij als klant bent de specialist in het eindproduct dat je ontwikkelt en vermarkt, wij zijn de specialist in het maakproces en hebben hier de middelen voor. We willen het beste van deze twee werelden samenbrengen. Dit begint met een goed advies. Een kleine ingreep kan soms al voor enorme verbetering of besparing zorgen. Door onze ‘plaatwerkfilosofie’ al in de engineeringsfase met je te delen, kunnen we met minder materiaal, minder bewerkingen en kortere doorlooptijden, samen tóch het beste eindproduct realiseren. Wij geloven in de kracht van onze oplossingen en realiseren die met passie en vakmanschap!

Passioneel vakmanschap - Hoekman RVS

Succesvolle samenwerking

We versterken je positie en groei

Samen met jou het beste eindproduct realiseren, daar gaan we voor! Daarom zoeken we al in de beginfase aansluiting. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en efficiëntieslagen, maar ook om je te behoeden voor valkuilen. De kans op succes neemt toe wanneer we samenwerken aan hetzelfde doel. Kenmerkend voor een goede samenwerking? Elkaar het beste gunnen, verwachtingen duidelijk uitspreken en niet voor goed gaan, maar altijd streven naar beter!

Hoekman RVS - Succesvolle samenwerking

Onze historie

Het begon in 1986

In 1986 startte de vader van de huidige eigenaren Heleen Wildvank-Hoekman en Gert Hoekman een eenmanszaak in houtkachels. Door eerdere relaties uit de rvs-keukenwereld, ontstond al snel de vraag naar rvs-producten. Hierdoor specialiseerde het bedrijf zich steeds meer in het maken van plaatwerk halffabricaten en lassamenstellingen uit het materiaal rvs. Vandaag de dag is Hoekman RVS een modern en ver geautomatiseerd metaalproductiebedrijf met ruim 60 medewerkers en zo’n 350 klanten in verschillende sectoren.

Meer weten?
Historie - Hoekman RVS

Onze visie en missie

Bijdragen aan het behoud van de maakindustrie in Nederland

Wij geloven in de kracht van slimme RVS-plaatwerkoplossingen en willen onze kennis daarvan delen met jou als klant en inzetten om een bijdrage te leveren aan het behoud van de maakindustrie in Nederland. Daarom vormen we dé efficiënte en gespecialiseerde (werk)plek voor de productie van onderdelen die essentieel zijn om jouw eindproduct succesvol te maken.

Meer weten?
Hoekman RVS - Visie en missie
Innovatie

Innovatie

We volgen de laatste ontwikkelingen binnen Industrie 4.0 en willen vooroplopen in de automatisering van productieprocessen.

Ontdek onze innovaties
Kwaliteit

Kwaliteit

De afdeling kwaliteit is verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem en geeft inzicht in de kwaliteit van de producten die die wij voor onze klanten mogen maken. Ons kwaliteitssysteem is gericht op borging, maar vooral op verbetering.

Ontdek onze kwaliteit
Hoekman RVS
“Hoekman RVS is een leverancier die meeschakelt op momenten dat het kritiek wordt.”

Ons team

Onze mensen maken het verschil

Een familiebedrijf sinds 1986, met inmiddels de tweede generatie - Gert en Heleen Hoekman (broer & zus) - aan het roer. Gert met zijn sterke drive om te innoveren en automatiseren om als bedrijf toekomstproof te zijn. Heleen met haar kracht om te investeren in medewerkers en hun capaciteiten, mét behoud van het Hoekman-gevoel. We zijn trots dat we ondanks de groei en ontwikkeling in het bedrijf, toch de familiaire sfeer kunnen behouden. Maak kennis met ons team.

Sponsoring

Sponsoring

We dragen graag bij aan de regionale en lokale samenleving en aan projecten, activiteiten of evenementen die aansluiten bij onze kernwaarden.

Bekijk ons sponsorbeleid
Vacatures

Vacatures

Wij vinden dat onze mensen onze kracht vormen. Zowel met hun vakmanschap als hun persoonlijkheid. Help jij mee om het verschil te maken?

Bekijk onze vacatures
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons familiebedrijf. Dat doen we met onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte