Samenwerkingen en partnerinitiatieven

Met als doel de krachten te bundelen en kennis te delen, verbindt Hoekman-RVS zich aan diverse netwerkclubs, samenwerkingen en partnerinitiatieven.

R.V.S. vereniging Noord-Nederland
R.V.S. vereniging Noord-Nederland is een groep gespecialiseerde bedrijven die sterk zijn in het bewerken van Roestvaststaal.

L.A.C. Laser Applicatie Centrum te Enschede
Laser Applicatie Centrum te Enschede ondergebracht in de T.U. Twente. Adviesorgaan bij het toepassen van lasertechnieken in de praktijk.

Nevat
NEVAT is dé branchevereniging voor toonaangevende toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie. NEVAT onderneemt, ontmoet en ontwikkelt voor haar leden, bestaande uit MKB-ondernemingen die actief zijn in de professionele Toeleverindustrie

Koninklijke Metaalunie
Koninklijke Metaalunie is een overkoepelende brancheorganisatie van metaal verwerkende bedrijven in Nederland.

Smart Welding Factory
In het Smart Welding Project worden de puzzelstukjes bij elkaar gelegd om lasprocessen te automatiseren met als doel om kostenefficiënt enkelstuks productie in Nederland mogelijk te maken.

Smart Industry
Het streven van het Team Smart Industry is om de industrie competitiever te maken door de mogelijkheden van ICT beter en sneller te benutten. Hier is een daadkrachtige aanpak nodig, gedragen door bedrijven, kenniswereld en overheid.

IKN (Industrie Kombinatie Nieuwleusen)
De Industrie Kombinatie Nieuwleusen is de belangenvereniging vóór en dóór de industrie gevestigd in Nieuwleusen.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte