RVS Lasersnijden

RVS Lasersnijden? Hoekman RVS is als toeleverancier al sinds 1997 bekend met lasersnijden. nmiddels zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand snijbedrijf met zowel een 30 kW, 10 kW en 6x2m. XL fiber lasersnijde ! Ons specialisme is RVS plaatwerk, van de toelevering van losse plaatdelen tot complete rvs lassamenstellingen. Ook snijden wij veel staal in seriewerk en aluminium. De 30kW Eagle snijdt op basis van mix-line. Hierdoor krijg je geen oxidehuidje en kan dit snijwerk rechtstreeks worden gecoat.  


RVS laten Lasersnijden: Online besteld, geleverd in heel Nederland!

Met drie lasersnijmachines die volledig geautomatiseerd en onbemand snijden, zijn wij een betrouwbare toeleverancier voor lasergesneden rvs, staal en aluminium plaatwerk. Wij zijn gevestigd in Nieuwleusen, maar leveren aan bedrijven in heel Nederland en daar buiten! Met onze  eigen transportdienst zijn wij in staat snel te leveren, ook bij jou op locatie.

 • Direct een offerte in de mailbox
 • DXF én 3D steps uploaden
 • Online snij- en zetwerk bestellen
 • De snelste levertijden

  Gratis account aanmaken

  Lasersnijden

  ✓ Plaatwerk t/m 25 mm dik
  ✓ Werkbereik laser 3m x 1,5m
  ✓ RVS, maar ook aluminium en staal
  ✓ Automatisch platenmagazijn

  Aanleverspecificaties

  Lasersnijden XL

  ✓ Plaatwerk t/m 20 mm dik
  ✓ Aluminium en RVS (geen staal)
  ✓ Werkbereik laser 6m x 2m
  ✓ Automatische wisseltafel

  Aanleverspecificaties XL

  Specialist in RVS Lasersnijden

  Hoekman-RVS is al jaren een specialist in het bewerken van RVS plaatwerk. Niet alleen onze machines en software zijn hierop afgestemd, maar ook de expertise in ons team Onze klanten vragen om maatwerk, maar ook om kwaliteit, snelheid en een eerlijke prijs. Dat brengt een nieuwe visie produceren met zich mee: zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk de productie van slimme plaatwerkoplossingen aansturen. Hierbij hebben wij de combinatie gelegd tussen het beheersen van de productieprocessen, automatisering en het materiaal rvs. Zo leveren wij maatwerk in kleine en middelgrote series, maar ook net zo gemakkelijk en snel in enkelstuks.

  Serie snijwerk in staal. 

  Met de 30 kW Eagle lasersnijmachine met 6G acceleratiesnelheid zijn wij een serieuze partij geworden om staal te snijden met een plaatdikte vanaf 8 mm. Omdat deze snelle lasersnijmachine de dikke platen zeer precies snijdt. Ook het gebruik van mix line zorgt ervoor dat wij oxide vrij snijden waardoor deze laser-gesneden plaatdelen direct gecoat kunnen worden. Door zijn snelheid en kwalitatief zeer hoogstaande snijwerk in het dikke plaatmateriaal pakt de Eagle 30 kW al het snijwerk in no-time op. 

  RVS Materiaalsoorten

  Bestellen en levering

  Heb je een eigen eindproduct dat bestaat uit RVS lasersnijdelen, dan is het mogelijk om online te bestellen via het webportaal. Wil je een offerte aanvragen via ons vekoopteam, of heb je vragen over de producten of tekeningen, dan helpen we je natuurlijk ook graag!

  Offerte aanvragen Contact

  Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

  Kom in contact!

  Hoekman
  Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
   7711 GG Nieuwleusen, NL
   Route plannen »

  Hou mij op de hoogte