RVS Lasersnijden

RVS Lasersnijden? Hoekman RVS is als toeleverancier al sinds 1997 bekend met lasersnijden. Eerst als kleine speler in de regio, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een snijbedrijf met een diversiteit aan mogelijkheden! Ons specialisme is RVS plaatwerk, van de toelevering van losse plaatdelen tot complete rvs lassamenstellingen.

rvs lasersnijden

RVS laten Lasersnijden: Online besteld, geleverd in heel Nederland!

Met drie lasersnijmachines die volledig geautomatiseerd en onbemand snijden, zijn wij een betrouwbare toeleverancier voor lasergesneden rvs plaatwerk. Wij zitten gevestigd in Nieuwleusen, maar leveren aan bedrijven in heel Nederland en daar buiten! Met onze  eigen transportdienst zijn wij in staat snel te leveren, ook bij jou op locatie.

 • Direct een offerte in de mailbox
 • DXF én 3D steps uploaden
 • Online snij- en zetwerk bestellen
 • De snelste levertijden

  Gratis account aanmaken

  Lasersnijden

  ✓ Plaatwerk t/m 20 mm dik
  ✓ Werkbereik laser 3m x 1,5m
  ✓ RVS, maar ook aluminium en staal
  ✓ Automatisch platenmagazijn

  Aanleverspecificaties

  Lasersnijden XL

  ✓ Plaatwerk t/m 20 mm dik
  ✓ Aluminium en RVS (geen staal)
  ✓ Werkbereik laser 6m x 2m
  ✓ Automatische wisseltafel

  Aanleverspecificaties XL

  Specialist in RVS Lasersnijden

  Hoekman-RVS heeft zich de laatste jaren meer en meer gespecialiseerd in het bewerken van RVS plaatwerk. Niet alleen onze machines en software zijn hierop afgestemd, maar ook de expertise in ons team Onze klanten vragen om maatwerk, maar ook om kwaliteit, snelheid en een eerlijke prijs. Dat brengt een nieuwe visie produceren met zich mee: zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk de productie van slimme plaatwerkoplossingen aansturen. Hierbij hebben wij de combinatie gelegd tussen het beheersen van de productieprocessen, automatisering en het materiaal rvs. Zo leveren wij maatwerk in kleine en middelgrote series, maar ook net zo gemakkelijk en snel in enkelstuks.

  RVS Materiaalsoorten

  lasersnijden rvs
  trumpf10kw-lasersnijden-rvs
  lasersnijden-machineoperator

  Bestellen en levering

  Heb je een eigen eindproduct dat bestaat uit RVS lasersnijdelen, dan is het mogelijk om online te bestellen via het webportaal. Wil je een offerte aanvragen via ons vekoopteam, of heb je vragen over de producten of tekeningen, dan helpen we je natuurlijk ook graag!

  Offerte aanvragen Contact

  Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

  Kom in contact!

  Hoekman
  Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
   7711 GG Nieuwleusen, NL
   Route plannen »

  Hou mij op de hoogte