Hoekman RVS

Engineering

Samen tot een maakbaar concept komen

Engineering in 3D is niet meer weg te denken binnen een modern plaatwerkproductiebedrijf. Onze engineering & werkvoorbereiding beschikt over de HiCad plaatwerkmodule waarin zij modelleren in 3D. Wij zijn in staat om mee te denken om jouw design om te zetten naar een productiegeschikte 3D CAD-file. Afhankelijk van jouw wensen, verzorgt Hoekman RVS vervolgens in nauw overleg:

Co-engineering

Samen tot een maakbaar concept komen

Op basis van de geschetste vraagstelling en het bestuderen van je tekeningen adviseren we jou om tot een maakbaar concept te komen. Wij denken mee over de beste materiaalkeuze, een optimale volgorde van bewerkingen en de juiste wijze van afwerking en montage.

Co-engineering - Hoekman RVS

Prototype-productie

Het ontwerp geschikt maken voor (serie)productie

In nauw overleg bespreken we de uitvoeringsmogelijkheden van het 3D-ontwerp. Als alle details overeenstemmen, maken we een prototype. Een belangrijke stap om het ontwerp optimaal te krijgen en geschikt te maken voor (serie)productie. We hebben de specialisten in huis om de overgang van prototype naar productie succesvol te laten verlopen.

Prototype-productie - Hoekman RVS

Re-engineering

Een kleine aanpassing kan het verschil maken

Efficiënter produceren, kosten besparen of een betere functionaliteit. Een kleine aanpassing kan het verschil al maken. Ons doel? Met minder materiaal, minder bewerkingen en kortere doorlooptijden, tóch het juiste eindproduct produceren. We bekijken graag hoe we jouw productontwerp kunnen verbeteren.

Re-engineering

Over Hoekman RVS

Onderdeel worden van jou

Al sinds 1986 vormen wij een hecht familiebedrijf dat zich kenmerkt door continuïteit en betrouwbaarheid. Met de plaatwerk-halffabricaten die wij maken, worden we letterlijk onderdeel van jou. Maar dat worden we ook graag met onze passie, kennis en vakmanschap.

  • Familiebedrijf sinds 1986
  • Passioneel vakmanschap
  • Succesvolle samenwerking
Samen kunnen wij het maken

Materialen

RVS, maar ook staal en aluminium

We leggen ons (bijna) volledig toe op het materiaal RVS. Niet alleen onze machines en software zijn op dit specialisme afgestemd, maar ook de expertise van onze medewerkers. Als klant met een eigen eindproduct dat bestaat uit een of meerdere onderdelen van RVS kun jij blind op dat specialisme vertrouwen. Heb je toch een staal- of aluminiumoplossing nodig? Hoekman RVS denkt graag mee!

Op zoek naar de kennis en middelen voor een optimaal RVS-maakproces?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte