Advies over de plaatwerk oplossing voor jouw eindproduct

Jij kent jouw eindproduct en afzetmarkt door en door. Wij beschikken over de kennis en middelen voor een optimaal RVS-maakproces, voor het plaatwerk dat je daarbij nodig hebt. Het beste van die twee werelden brengen we het liefst al tijdens  het engineeren  samen. Door al in een vroeg stadium aansluiting bij elkaar te zoeken, dragen we met kundig advies bij aan verbetering en besparing.

plaatwerk-3D-tekenpakket
plaatwerk kast
restafval snij afval terugbrengen

Slim engineeren met als uitgangspunt het plaatwerk

Door onze engineering-vanuit-plaat-gedachte al in de ontwerpfase met je te delen, vereenvoudigen we het complete productieproces. Een kleine aanpassing in het ontwerp kan al een verschil maken in bijvoorbeeld het materiaalgebruik, de bewerkingstijd en de productiekosten. We zoeken continu naar verbeteringen en innovaties in technologie, automatisering en productieprocessen. Zo maken we plaatwerk halffabricaten op maat die voldoen aan de eisen, zonder concessies te doen in de functionaliteit.

Samen tot een maakbaar concept komen

Onze Afdeling engineering & werkvoorbereiding beschikt over de HiCad plaatwerkmodule waarin wij modelleren in 3D. Wij zijn in staat om mee te denken om jouw design om te zetten naar een productiegeschikte 3D CAD-file. Daarbij ben en blijf jij de ontwikkelaar van het product en ook de maker en eigenaar van de tekening. Afhankelijk van jouw wensen, verzorgt Hoekman RVS vervolgens in nauw overleg:

operator lasersnijmachine

Waarom samenwerken met toeleverancier Hoekman-RVS?

Wij zijn dé specialist in rvs plaat- en constructiewerk

Advies over het plaatwerk voor jouw eindproduct?

Een goede samenwerking, begint met elkaar begrijpen. Het helpt om misverstanden te voorkomen en fouten tot een minimum te beperken. Wij werken graag met je samen om tot het juiste eindproduct te komen. Samen met jou zetten we een werkdocument op waarin we jouw productie en die van ons, nauwsluitend op elkaar afstemmen. Zo worden we onderdeel van jou. Een afspraak met ons inplannen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte