Snel een offerte op maat

We bieden je drie mogelijkheden

1. Snij- en zetwerk aanvragen Online plaatwerk portaal

Snij- en zetwerk in rvs, aluminium en staal uit onze voorraad, bestel je eenvoudig online. Met een gratis account in het webportaal, ontvang je op basis van je correcte dxf- of stepbestanden direct een prijs. Is de offerte akkoord? Dan starten wij gelijk de productie!

  • Lasersnijden (tot max 3000m x 1500mm)
  • CNC-kanten
  • Optioneel boren, tappen en ontbramen

Altijd de snelste levertijden!

2. Overige aanvragen

Wil je een offerte voor laswerk, assembleren en/of monteren? Of bevat je aanvraag grotere snijdelen dan 3000mm x 1500mm óf exotische materialen? Maak eenvoudig gebruik van het aanvraagformulier. Wij streven ernaar om binnen twee dagen te reageren op je aanvraag.

3. Persoonlijk advies

Bij complexere plaatwerkvraagstukken trekken we het liefst al in de engineeringsfase samen met je op. Door zo vroeg mogelijk in te stappen, zorgen we met kundig advies voor verbetering en besparing. Een kleine aanpassing kan al verschil maken: met minder materiaal, minder bewerkingen, kortere doorlooptijden, tóch een succesvol eindproduct realiseren. We denken graag me je mee. Bezoek plannen we graag op afspraak. Dan kunnen we echt de tijd voor je nemen!

1. Snij- en zetwerk in rvs, aluminium en staalsoorten, bestel je eenvoudig online! Met een gratis account in het webportaal, ontvang je op basis van je correcte dxf- of stepbestanden direct vrijblijvend een offerte in de mailbox.

2. Wil je een offerte ontvangen voor laswerk, assembleren en/of monteren? Of bevat je aanvraag grotere snijdelen dan 3000mm x 1500mm óf exotische materialen? Maak dan eenvoudig gebruik van het aanvraagformulier (geen staal).

3. Heb je een complex plaatwerkvraagstuk, dan bieden we je graag eerst persoonlijk advies.
Bel of mail ons voor een afspraak.

Benieuwd wat wij kunnen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte