Specialist in RVS

Hoekman-RVS heeft zich de laatste jaren meer en meer gespecialiseerd in het bewerken van RVS plaatwerk. Niet alleen onze machines en software zijn hierop afgestemd, maar ook de expertise van onze medewerkers. Heb je een eigen eindproduct dat bestaat uit samengesteld RVS plaatwerk, helpen we jou graag bij het produceren van de benodigde delen. Heb je een staal- of aluminiumoplossing nodig? Ook dan denkt Hoekman-RVS met je mee

Stel je vraag

operator kantbank
plaatwerk kast
lasspecialist

Productieproces, automatisering en het materiaal rvs

In de beginjaren hield Hoekman Roestvaststaal zich bezig met metaalbewerking in de breedste zin van het woord. We wilden aan alle vraag van onze klanten voldoen. Maar je kunt niet overal even goed in zijn en er ontbrak focus. Daarom hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van rvs. Hierbij hebben wij de combinatie gelegd tussen het beheersen van de productieprocessen, automatisering en het materiaal rvs. De klanten die we willen binden, sluiten hierbij aan; voornamelijk bedrijven met een eigen product of machine (deels) bestaand uit rvs. Jij bent de specialist in het eindproduct dat je ontwikkelt en vermarkt, wij zijn de specialist in het maakproces. Graag brengen we het beste van deze twee werelden samen!

Rvs soorten en eigenschappen

Van gelast onderdeel tot complete samenstelling

Onze productiefaciliteiten zijn afgestemd op de productie van kleine en middelgrote series, met veel of weinig bewerkingen. Wij maken zowel enkelvoudige als samengestelde rvs-producten. Wij nemen graag het volgende voor je uit handen:

Waarom kiezen voor Hoekman als leverancier van rvs plaatwerk oplossingen?

Wij zijn dé specialist in rvs plaat- en constructiewerk

  • Klantbeoordeling gemiddeld 8,1
  • Ruim 750 klanten, door heel Nederland en België & Duitsland
  • Meer dan 30 jaar ervaring, voor klanten in diverse branches
  • Hoog geautomatiseerd productieproces
  • Team van zo'n 60 flexibele vakspecialisten

Meer over Hoekman-RVS

mig lasser

Meer weten over het uitbesteden van rvs plaatwerk productie?

De rvs plaatwerk producten die wij maken, produceren we aan de hand van jouw tekeningen. Waar een aanvraag dient te voldoen vind je bij aanleverspecificaties. Meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte