Specialist in RVS

Jij  bent de specialist in het eindproduct dat je ontwikkelt en vermarkt, wij zijn de specialist in het maakproces en hebben hier de middelen voor. Hoekman-RVS heeft zich de laatste jaren meer en meer gespecialiseerd in het bewerken van RVS plaatwerk. Niet alleen onze machines en software zijn hierop afgestemd, maar ook de expertise in ons team. Heb je een eigen eindproduct dat bestaat uit samengesteld RVS plaatwerk, dan helpen we jou graag bij het produceren van de benodigde delen. Heb je een staal- of aluminiumoplossing nodig? Ook dan denkt Hoekman-RVS met je mee!

Stel je vraag

operator kantbank
rvs samenstelling
lasspecialist

Productieproces, automatisering en het materiaal rvs

Onze klanten vragen om maatwerk, maar ook om kwaliteit, snelheid en een eerlijke prijs. Dat brengt een nieuwe visie produceren met zich mee: zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk de productie van slimme plaatwerkoplossingen aansturen. Hierbij hebben wij de combinatie gelegd tussen het beheersen van de productieprocessen, automatisering en het materiaal rvs. Zo leveren wij maatwerk in kleine en middelgrote series, maar ook net zo gemakkelijk en snel in enkelstuks. De klanten waar wij mee samenwerken sluiten hierbij aan; voornamelijk bedrijven met een eigen product of machine (deels) bestaand uit rvs. 

Rvs soorten en eigenschappen

Van gelast onderdeel tot complete samenstelling

Onze productiefaciliteiten zijn afgestemd op de productie van kleine en middelgrote series, met veel of weinig bewerkingen. Wij maken zowel enkelvoudige als samengestelde rvs-producten. Wij nemen graag het volgende voor je uit handen:

specialist in rvs

Waarom kiezen voor Hoekman als leverancier van rvs plaatwerk oplossingen?

Wij zijn dé specialist in rvs plaat- en constructiewerk

  • Klantbeoordeling gemiddeld 8,1
  • Ruim 750 klanten, door heel Nederland en België & Duitsland
  • Meer dan 35 jaar ervaring voor klanten in diverse branches
  • Hoog geautomatiseerd productieproces
  • Team van zo'n 80 flexibele vakspecialisten

Meer over Hoekman-RVS

mig lasser

rvs-product-gekant

Meer weten over het uitbesteden van rvs plaatwerk productie?

De rvs plaatwerk producten die wij maken, produceren we aan de hand van jouw tekeningen. Waar een aanvraag dient te voldoen vind je in de aanleverspecificaties. Meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact Offerte aanvragen

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte