Hoekman RVS

Wat doen wij?

RVS-maakprocessen deels of volledig verzorgen

Jij bent specialist in het eindproduct dat je ontwikkelt en vermarkt, wij zijn specialist in het bewerkingsproces van de plaatwerkdelen die je hierbij nodig hebt. Door de vormvrijheid van engineeren vanuit een plaatwerkgedachte al in de ontwikkelfase met je te delen, willen we verspilling tegengaan. Het uitgangspunt? Met minder materiaal, minder bewerkingen en minder doorlooptijd tóch de beste plaatwerkoplossing realiseren!

Engineering

Samen tot een maakbaar concept komen

Op basis van de geschetste vraagstelling en het bestuderen van je tekeningen adviseren we jou om tot een maakbaar concept te komen. Wij denken mee over de beste materiaalkeuze, een optimale volgorde van bewerkingen en de juiste wijze van afwerking en montage. Afhankelijk van jouw wensen, verzorgt Hoekman RVS vervolgens in nauw overleg:

engineering - Hoekman RVS

Plaatbewerkingen

Het complete plaatwerk-maakproces in huis

We beschikken over een modern machinepark, waarmee we alle plaatbewerkingen onder één dak uitvoeren. Van lasersnijdeel tot compleet gelaste onderdelen en samenstellingen. Al dan niet in samenwerking met enkele gespecialiseerde partnerbedrijven, verzorgen we als onderdeel van het totaalproduct ook de nabehandeling. Voor de volgende plaatbewerkingstechnieken kun je bij ons terecht:

Plaatbewerkingen - Hoekman RVS

Plaatwerk samenstellen

Van afgelast onderdeel tot volledig geassembleerde samenstelling

Jij kiest tot hoe ver wij samen met je optrekken in het traject om tot de ideale plaatwerkoplossing voor jouw eindproduct te komen. In overleg met jou bekijken we welke delen van het maakproces je aan ons overlaat. Van het toeleveren van sub-samenstellingen en halffabricaten tot kant en klare, geteste modules en systemen. Wij kunnen het complete maakproces voor je uit handen nemen met:

Plaatwerk samenstellen Hoekman RVS

Materialen

RVS, maar ook staal en aluminium

RVS bewerken is ons specialisme! Voor lassamenstellingen, waarbij bewerkingen als lassen, assembleren en montage aan bod komen, verwerken wij hoofdzakelijk rvs, maar ook aluminium. Wij lassen geen staal.

Producten met de volgende bewerkingen: lasersnijden, kanten en boren en tappen, maken wij uit rvs, aluminium én staal. Deze halffabricaten kun je eenvoudig online bestellen.

Stameta

Klanten voor wie wij werken

“Hoekman-RVS is betrouwbaar, levert goede kwaliteit en is duidelijk in de communicatie.”

Op zoek naar maatwerk dat specifiek aan jouw wensen en behoeften voldoet?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte