Hoekman RVS

RVS Las specialist

Van seriewerk tot projectmatige constructies
en totaal lassamenstellingen

Lassen van plaatwerk

Lassen

Specialist in rvs-laswerk voor plaatconstructies, omkastingen, machineframes, trechters, bronkoppen en andere onderdelen. Vakwerk in zowel MIG/MAG als TIG. Ook lassen wij aluminium. Plaatdiktes van 1,0 mm tot 25 mm. ISO 3834-II RVS certificering.

Meer weten?
Robotlassen van plaatwerk

Robotlassen

Voor middelgrote series en terugkerend werk kan de robotlasser worden ingezet. Het voordeel is een constante output met dezelfde kwaliteit en toleranties. Na het instellen van de software is een nieuwe serie halffabricaten snel en makkelijk te produceren. Ook voor staal laswerk. Niet voor aluminium. Deze robotlasser staat niet in de las hal.

Meer weten?
Assemblage

Las-samenstellingen

Het maken van las-samenstellingen vanuit plaatwerk. Daar zijn wij goed in. Las-samenstellingen op maat worden met onze vakkennis, specialismen en productietechnieken door onze engineers beoordeeld en zo gunstig mogelijk samengesteld.

Meer weten?
 • Gecertificeerd RVS Laswerk waarbij wij naast TIG en MIG/MAG lassen ook punt- en stiftlassen
 • Van projectmatige constructies tot halffabricaat met volledig afgelaste en nabehandelde samenstellingen
 • De kwalitatief hoge output is een van de belangrijkste eigenschappen van de robotlasser. Naast de tijdwinst en hierdoor lagere productiekosten bij seriematig werk. Deelnemer project Smart Welding Factory

Offerte aanvragen

Hoekman RVS - Specialist in Lassen
Onze experts staan klaar om je te helpen

Handmatig lassen of robotlassen? De beste keuze voor jouw project is afhankelijk van verschillende criteria. Op basis van jouw wensen en complete lassamenstellingen maken onze experts het beste en meest voordelige advies voor jou. Neem contact met ons op om je vraagstuk door te spreken.

 • Upload steps bestanden
 • Je ontvangt een offerte op maat in de mailbox
 • Je laswerk op tijd in huis

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte