Hoekman RVS

Plaatbewerkingen

Het complete plaatwerk-maakproces in huis

We beschikken over een modern machinepark, waarmee we alle plaatbewerkingen onder één dak uitvoeren. Van lasersnijdeel tot compleet gelaste onderdelen en samenstellingen. Al dan niet in samenwerking met enkele gespecialiseerde partnerbedrijven, verzorgen we als onderdeel van het totaalproduct ook de nabehandeling. Voor de volgende plaatbewerkingstechnieken kun je bij ons terecht:

Lasersnijden

Een 24/7 geautomatiseerd lasersnijproces

Lasersnijden van plaatwerk? Wij lasersnijden materiaal tot 25 mm dikte. Wij beschikken hiervoor over meerdere vlakbedlasers die offline worden geprogrammeerd. We snijden met name RVS, maar ook aluminium en staal. Bestellen van lasergesneden plaatwerkdelen kan al direct online!

Lasersnijden - Hoekman RVS

Lasersnijden XL

Groot snijwerk tot wel 6 meter

Groot snijwerk? Wij (en dus jij!) beschikken over een lasersnijmachine die snijwerk tot wel zes meter aankan. Op basis van een fiber laserproces snijden we snel en accuraat enkelstuks en series. Dankzij nestingsoftware schrijven we de meest gunstige snijprogramma’s uit. De grote producten die wij snijden, voeren we enkel uit in RVS en aluminium (geen staal).

Lasersnijden XL - Hoekman RVS

CNC-kanten

First time right door geavanceerd hoekmeetsysteem

Van 2D plaatwerk een 3D-product maken? Wij CNC-kanten jouw onderdeel exact op maat. Wij beschikken over vier LVD Easy Form CNC-kantbanken, uitgerust met een hoekmeetsysteem. Daarmee zetten we met name RVS, maar ook aluminium en staalproducten. Deze halffabricaten bestel je al eenvoudig online!

CNC-kanten - Hoekman RVS

CNC-kanten XL

Zetlengte tot zeven meter

Groot kantwerk bestellen? Twee van onze LVD Easy Form CNC-kantbanken hebben we gepositioneerd in een geschakelde opstelling. Dit levert een gezamenlijke zetlengte van zeven meter op. De kantbank is voorzien van een hoekmeetsysteem en een buighulp, wat bijdraagt aan een efficiënt maakproces. Grote plaatdelen en plaatwerkprofielen voeren wij uit in RVS, maar ook in aluminium (geen staal).

CNC-kanten XL - Hoekman RVS

CNC-walsen

Plaatwerk met een radius walsen

Cilinder of conische vorm walsen in plaatwerk? Wij zijn specialist in het complete plaatwerk maakproces. Met onze plaatwalsmachines kunnen we eenvoudig vlakke plaat rondwalsen. Onze CNC-gestuurde vierrollen wals bekt automatisch aan. Daarnaast beschikken we ook over een drierollenwals. We walsen met name RVS, maar ook aluminium (geen staal).

CNC-walsen - Hoekman RVS

Lassen

Gespecialiseerd in RVS-laswerk

RVS-laswerk uitbesteden? Ons bewerkingsproces gaat verder dan alleen lasersnijden en kanten. Wij beschikken over een lasserij van 1.000 m2 met tien volledig uitgeruste laswerkplekken. Hier lassen we plaatdelen van 0,5 mm tot 25mm tot complete samenstellingen. Van TIG tot MIG/MAG en van punt- tot stiftlassen. We lassen met name RVS, maar ook aluminium (geen staal).

Lassen - Hoekman RVS

Robotlassen

Voor grote series of terugkerende producten

Grote series of terugkerende producten lassen? Robotlassen biedt een perfecte oplossing voor een efficiënt lasproces. Zodra het programma en de lasmal bekend zijn, brengt de robotarm de lassen nauwkeurig aan door rondom het product te bewegen. De robots zijn inzetbaar voor een MIG/MAG of TIG-lasproces. Dankzij manipulatoren kunnen we het product zeer nauwkeurig positioneren en wentelen. We robotlassen met name RVS, maar ook aluminium.

Robotlassen - Hoekman RVS

Boren

Het liefst snijden we de gaten al mee

Doorlopende gaten, potgaten of verzonken gaten boren? Wij beschikken over een aantal kolomboormachines, waarmee we kunnen boren en verzinken. Tijdens het lasersnijproces snijden we de gaten al meteen op de juiste plek. Lukt dit niet, omdat de gaatjes te klein zijn om te snijden, dan brengen we alvast een gravering aan op de juiste positie. Boren doen we dan naderhand, waar nodig gekoeld. We boren met name RVS, maar ook aluminium en staal.

Boren - Hoekman RVS

Tappen

Gaten gelijk voorzien van schroefdraad

Geboorde of gesneden gaten van schroefdraad voorzien? Wij beschikken over een kleine verspaanafdeling waar we deze aanvullende werkzaamheden voor je uit handen nemen. Ook wanneer we jouw product mogen samenstellen en assembleren, is het een must om de gaten op de juiste locatie in het plaatwerk te boren en tappen. Dit maakt het assembleren van jouw eindproduct een stuk eenvoudiger. Wij tappen met name RVS, maar ook aluminium en staal.

Tappen - Hoekman RVS

Nabehandeling

De juiste oppervlaktebehandeling en eindafwerking

Al dan niet in samenwerking met enkele gespecialiseerde partnerbedrijven verzorgen we als onderdeel van een totaalproduct ook de nabehandeling. Afhankelijk van de toepassing van het eindproduct adviseren we in de keuze voor de juiste oppervlaktebehandeling of eindafwerking. Van trommelen tot polijsten en van parelstralen tot poedercoaten. We bieden het complete oppervlaktebehandelingsprogramma aan.

Nabehandelen - Hoekman RVS

Online offerte aanvragen

Direct een prijs voor lasersnijden en zetten

Snijdelen vanaf 3 werkdagen en snij- zetdelen al vanaf 6 werkdagen in huis!

Snij- en zetwerk in rvs, aluminium en staal (max. 3000 x 1500 mm) bestel je eenvoudig online. Met een gratis account in het webportaal ontvang je op basis van je correcte dxf- of stepbestanden direct vrijblijvend een prijs. Is de offerte akkoord? Dan starten wij gelijk de productie!

  • Upload 2D óf 3D bestanden
  • Direct een offerte in de mailbox
  • Je plaatdelen snel in huis
Samen kunnen wij het maken

Materialen

RVS, maar ook staal en aluminium

RVS bewerken is ons specialisme! Voor lassamenstellingen, waarbij bewerkingen als lassen, assembleren en montage aan bod komen, verwerken wij hoofdzakelijk rvs, maar ook aluminium. Wij lassen geen staal.

Producten met de volgende bewerkingen: lasersnijden, kanten en boren en tappen, maken wij uit rvs, aluminium én staal. Deze halffabricaten kun je eenvoudig online bestellen.

Samen verbeteringen en besparingen realiseren?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte