Montage

Montage en assemblage is voor ons als specialist in rvs plaatwerksamenstellingen, een aanvulling op het uitgebreide bewerkingsaanbod. Of het nou gaat om enkelstuks, kleine of middelgrote series; Hoekman-RVS heeft de kennis, de kunde en de capaciteit in huis voor al jouw plaatwerkvraagstukken. Zo maken we ons complete maakproces, graag onderdeel van jouw eindproduct.

Monteren van onderdelen, hoe doen wij dat?

De onderdelen voor rvs frames, samenstellingen en constructies produceren wij in eigen huis. Door middel van een hoog geautomatiseerd lasersnij- en kantproces wordt eerst de plaatwerkbasis gelegd. Vervolgens verwerken wij de plaatwerkdelen in onze las- en montagehal tot het gewenste eindproduct. Hierbij kunnen we direct mechanische, pneumatische of elektrische componenten voor je monteren. Dit doen we volgens jouw wensen en specificaties. Het volledige maakproces neemt jouw werk uit handen. Zo leveren wij de flexibiliteit die je van een totaalpartner mag verwachten.

Uitbesteden van montage en andere deelprocessen

Slim gebruik maken van onze kennis, capaciteit en middelen
De maakindustrie digitaliseert en automatiseert in een hoog tempo. De daarmee samenhangende integratie van bedrijfsprocessen biedt mogelijkheden voor een vergaande samenwerking tussen ketenpartners. We werken graag samen met jou, voor jou. Door onze inkoop-, engineerings-, productie- en logistieke processen continu te stroomlijnen, positioneren wij ons steeds meer als jouw efficiënte en gespecialiseerde externe werkplaats. Daar kun jij slim gebruik van maken. Een succesvol eindproduct krijgt al vorm bij ons, zodat jij je kunt richten op het doorontwikkelen en vermarkten ervan.

Offerte voor montage aanvragen  Persoonlijk advies nodig?

Ons bewerkingsproces

Voor elk vraagstuk een oplossing!

De maakindustrie digitaliseert en automatiseert in een hoog tempo. De daarmee samenhangende integratie van bedrijfsprocessen biedt mogelijkheden voor een vergaande samenwerking tussen ketenpartners. We werken graag samen met jou, voor jou. Door onze inkoop-, engineerings-, productie- en logistieke processen continu te stroomlijnen, positioneren wij ons steeds meer als jouw efficiënte en gespecialiseerde externe werkplaats. Daar kun jij slim gebruik van maken. Een succesvol eindproduct krijgt bij ons al vorm, zodat jij je kunt richten op het doorontwikkelen en vermarkten ervan. Wij zetten ieder plaatonderdeel om naar het halffabricaat dat jij als klant wenst. Dit doen we voor verschillende markten en branches:

 1. Transport en automotive
 2. Verpakkingsindustrie 
 3. Voedingsmiddelenindustrie
 4. Agro- en mechanisatietechniek
 5. Bouw- en infratechniek
 6. Machine- en apparatenbouw
 7. Medische en pharmaceutische industrie
 8. Montage- en installatietechniek
 9. Olie, gas en chemische industrie


Volledig afgemonteerde systemen en modules

Het maakproces start met het lasersnijden van de onderdelen. Onze lasersnijmachines worden offline geprogrammeerd en zijn ze uitgerust met automatisering voor het beladen en ontladen van de platen. De combinatie met de platenmagazijntorens, maakt het mogelijk om 24/7 onbemand te snijden. Aansluitend kanten wij de onderdelen op maat, voorzien deze van tap- of draadgaten en lassen  de monoparts tot een complete samenstelling. Aanvullend assembleren en monteren wij al een deel van jouw unit, module of systeem.

Onze voordelen bij montage

Efficiënte workflow en korte doorlooptijden

Alle bewerkingen hebben we in huis, dat maakt ons flexibel en efficiënt als het gaat om het produceren van plaatdelen op maat. Door verschillende snijopdrachten te combineren, vergroten we de doorlooptijd al in een vroeg stadium. De lasersnijdelen die hieruit komen, vormen de basis voor plaatwerkconstructies en frames die wij lassen en samenstellen. Door de efficiënte workflow en korte doorlooptijd kunnen wij daarna de verschillende onderdelen afmonteren.

Kostenreductie

Engineering vanuit plaatwerk zorgt ervoor dat we gezamenlijk tot een eindproduct komen dat we eenvoudig kunnen monteren. Het verbinden van plaatdelen op een slimme manier, reduceert het laswerk en levert daardoor tijdswinst op bij het assembleren en monteren. Daarnaast reduceren we het materiaalgebruik en de bewerkingstijd, maar blijft de kwaliteit behouden. Om de kosten voor transport laag te houden, maken we gebruik van onze eigen transportdienst en voeren we oppervlaktebehandelingen in eigen huis uit.

Advies als toegevoegde waarde!

Jij kent je eindproduct en je afzetmarkt door en door. Wij hebben de kennis en de middelen voor een optimaal maakproces van de RVS-halffabricaten die hierbij essentieel zijn. Het beste van die twee werelden brengen we het liefst al in de engineeringsfase samen. Door zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij jou en je project, denken we graag mee hoe we samen het beste eindproduct kunnen realiseren. Een kleine aanpassing kan al een grote besparing opleveren. Zowel in het aantal bewerkingen, in tijd of in materiaalverbruik.

Voordelen Hoekman RVS

Hoekman RVS inschakelen als dé specialist in het creëren van slimme plaatwerkoplossingen levert je deze voordelen op:

 • Jarenlange ervaring en kennis
 • Specialist in het materiaal RVS
 • Aanvullende bewerkingen mogelijk
 • Voorraadhoudend in diverse materiaalsoorten
 • Voor enkelstuks, kleine en middelgrote series
 • Hoge leverbetrouwbaarheid
- Calculatie & Verkoop Team -
- Calculatie & Verkoop Team -
Onze voordelen
 • Flexibel en efficiënt
 • Korte doorlooptijden
 • Complete leveringsprogramma in huis
 • Minder arbeidsuren
 • Kostenreductie mogelijk maken
Interceptor Ocean Cleanup

Klanten voor wie wij werken

“Een betrouwbare samenwerking en ondersteuning in onze machinebouw. De transparantie en actieve houding vormen een combinatie die ons vertrouwen geeft.”

Offerte aanvragen

Upload al eenvoudig je cad-bestanden en geef aan voor welke bewerking(en), materialen, diktes en aantallen je een aanvraag doet. Door het gebruik van calculatiesoftware voorzien we je altijd van een onderbouwde verkoopprijs. We streven er naar om je binnen twee dagen van een reactie te voorzien.

 • Technisch onderlegd verkoopteam
 • Snel een passende offerte
 • Kortere doorlooptijden

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte