Assembleren van plaatdelen

Wij zijn dé specialist in het maken van kwalitatief hoogwaardig rvs plaatwerk. Of het nou gaat om enkelstuks, kleine of middelgrote series; Hoekman RVS heeft de kennis, de kunde en de capaciteit in huis voor het maken producten uit plaat. Ook met volledig geassembleerde modules en systemen, worden we graag onderdeel van jouw eindproduct!

Offerte voor assemblage aanvragen

Assemblage als onderdeel van een totaalproduct

Assembleren en assemblagewerkzaamheden bij je leverancier neerleggen, levert jou tijdswinst en gemak op. Wij leveren sub-samenstellingen, halffabricaten, kant en klare, geteste modules en systemen. In overleg met jou assembleren we complete RVS lassamenstellingen, voorzien van inpersmoeren, blindklinkmoeren, bussen, moeren en draadstiften op de juiste plek.

lassamenstelling-hoekman-rvs-2024

Uitbesteden bij vaste partners

Wij werken samen met verschillende partners. Werkzaamheden die we niet zelf uitvoeren, kunnen we met een gerust hart aan hen uitbesteden. Hierdoor is het mogelijk om samenstellingen te verzorgen waar draai- en freesdelen in zijn verwerkt of waarbij een eindafwerking wordt gevraagd die wij niet in eigen huis uitvoeren. Wij blijven jouw aanspreekpunt en staan garant voor de productieplanning en de kwaliteit.

Ons machinepark met assemblage

Een werkplaats met montage- en assemblagefaciliteiten!

Wij beschikken over een werkplaats met montage- en assemblagefaciliteiten. Onze productiehal is voorzien van bovenloopkranen en hijsmiddelen, zodat wij de onderdelen kunnen assembleren. Met een team dat specialistische kennis bezit en veel ervaring heeft, assembleren en monteren wij jouw onderdelen tot een complete samenstelling.

Ons metaal om te assembleren

RVS, maar ook aluminium!

We geloven in de kracht van slimme RVS-plaatwerkoplossingen. We hebben hiervoor de benodigde productieprocessen en materiaalkennis in huis. Het zorgt voor een specialisme om RVS-onderdelen te assembleren die essentieel zijn om jouw eindproduct succesvol te maken. Daarnaast verwerken we ook aluminium. Om besmetting te voorkomen, wordt staal niet verder verwerkt dan lasersnijden en zetten.

Bekijk  materialen 

Onze toepassingen waarvoor we assembleren

Voor elk vraagstuk een oplossing!

Maatwerk is onze troef, omdat we continu zoeken naar verbeteringen en innovaties in technologie, automatisering, productieprocessen en bewerkingen. Zo zetten we ieder plaatonderdeel om naar het halffabricaat dat jij als klant wenst. Dit doen we voor verschillende markten en branches:

 1. Agro- en mechanisatietechniek
 2. Bouw- en infratechniek
 3. Machine- en apparatenbouw
 4. Medische industrie
 5. Montage- en installatietechniek
 6. Olie, gas en chemische industrie
 7. Transport en automotive
 8. Verpakkingsindustrie
 9. Voedingsmiddelenindustrie

Korte levertijden het assembleren van plaatwerk

Door een efficiënt en vergevorderd geautomatiseerd werkproces, houden wij onze doorlooptijden kort. Dit betekent dat we snel kunnen leveren, zodat jouw proces ongestoord verder kan. Jouw samengestelde frames en constructies kunnen we met korte doorlooptijden vervaardigen.

Onze voordelen bij assemblage

Kennis en ervaring sinds 1986

Niet alleen onze machines en software zijn een belangrijk onderdeel van ons rvs-specialisme. Ook onze medewerkers zijn een belangrijke factor om succesvol en efficiënt te produceren. Wij weten waar de valkuilen liggen, maar ook waar jij winst maakt in materiaalgebruik of bewerkingstijd. Wil je een constructie of samenstelling vervaardigen met plaatwerk als basis? Wij voegen graag waarde toe met de inbreng van onze kennis.

Alle bewerkingen in huis!

Wil je alleen een frame of constructie ontvangen? Of heb je een RVS-lassamenstelling nodig die we volledig geassembleerd en afgemonteerd bij jou op adres bezorgen? Jij kiest tot hoever je het maakproces aan ons overlaat.

Kortere doorlooptijden

Door slimme engineering, bespaar je op productiekosten, tijd en materiaal. Wij werken met een hoog geautomatiseerd productieproces, dat wordt aangestuurd vanuit het ERP-systeem. Met goed inzicht kunnen wij hierdoor heel gericht sturing geven aan de productie met als gevolg kortere doorlooptijden, lagere kosten en een kwalitatief goed eindproduct.

Advies als toegevoegde waarde!

Jij kent je eindproduct en je afzetmarkt door en door. Wij hebben de kennis en de middelen voor een optimaal maakproces van de RVS-halffabricaten die hierbij essentieel zijn. Het beste van die twee werelden brengen we het liefst al in de engineeringsfase samen. Door zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij jou en je project, denken we graag mee hoe we samen het beste eindproduct kunnen realiseren. Een kleine aanpassing kan al een grote besparing opleveren. Zowel in het aantal bewerkingen, in tijd of in materiaalverbruik.

Voordelen Hoekman RVS

Hoekman RVS inschakelen als dé specialist in het creëren van slimme plaatwerkoplossingen levert je deze voordelen op:

 • Jarenlange ervaring en kennis
 • Specialist in het materiaal RVS
 • Aanvullende bewerkingen mogelijk
 • Voorraadhoudend in diverse materiaalsoorten
 • Voor enkelstuks, kleine en middelgrote series
 • Hoge leverbetrouwbaarheid
- Calculatie & Verkoop Team -
- Calculatie & Verkoop Team -
Onze voordelen
 • Logistiek gemak
 • Klantspecifieke uitvoering
 • Kostenreductie mogelijk maken
 • Eén aanspreekpunt
 • Compleet leveringprogramma in huis
 • Van halffabricaat tot geteste systemen
Bokma

Klanten voor wie wij werken

“RVS verbrandingskamers voor branderinstallatie”

Offerte aanvragen

Upload al eenvoudig je cad-bestanden en geef aan voor welke bewerking(en), materialen, diktes en aantallen je een aanvraag doet. Door het gebruik van calculatiesoftware voorzien we je altijd van een onderbouwde verkoopprijs. We streven er naar om je binnen twee dagen van een reactie te voorzien.

 • Technisch onderlegd verkoopteam
 • Snel een passende offerte
 • Kortere doorlooptijden

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte