RVS machine assemblage

Hoekman Roestvaststaal is niet alleen een snelle en betrouwbare toeleverancier van plaatwerk. Ook voor complete lasconstructies en RVS machine assemblage kun je bij ons terecht. Wij verzorgen het complete plaatwerk productieproces; van engineering tot het produceren en assembleren van al je machine-onderdelen!

Hoekman RVS


Assemblage voor RVS machine onderdelen en machines

Het samenstellen van RVS halffabricaten uitbesteden bespaart je veel tijd. Wij verzorgen graag de productie van machine-onderdelen en verzorgen de complete assemblage, zodat jij je kunt richten op het ontwikkelen en vermarkten van jouw eindproduct. Wij zijn specialist in de bewerking van RVS en duplex. Wij beschikken over modern machinepark om RVS te lasersnijden, walsen en kanten. Voor RVS machine assemblage hebben we een volledig uitgeruste las- en assemblage-afdeling, waar RVS en Alu wordt verwerkt. Diverse nabewerkingen, zoals parelstralen voeren we in huis uit,. Ook het transport van machineframes en grote machine-onderdelen hebben we in eigen beheer. Zo heb jij één aanspreekpunt voor het complete plaatwerkgedeelte van jouw machine! 

machine-onderdelen-en-machine-assemblage
parelstralen-rvs-machine-assemblage
transport rvs machine

De voordelen van Hoekman Roestvaststaal

Wij zijn dé specialist in rvs plaat- en constructiewerk

  • Innovatief familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in de (na)bewerking van RVS en duplex
  • Compleet traject van co-engineering tot RVS machine assemblage
  • Team van zon 80 flexibele vakspecialisten
  • Klantbeoordeling gemiddeld 8.1

Meer over Hoekman-RVS

Meer weten over rvs machine assemblage en machine onderdelen? 

De rvs machine-onderdelen die wij maken, produceren we aan de hand van jouw tekeningen. Waar een aanvraag dient te voldoen vind je bij aanleverspecificaties. Meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte