Je producten, snel op locatie geleverd

Als je order klaarligt voor transport, ontvang je van ons altijd een melding per e-mail of telefoon. Vervolgens sturen we je order naar je toe, of kun je deze af komen halen. We hebben verschillende mogelijkheden voor het transport van je producten, zodat je deze snel in huis hebt. 

✓ De orders zelf afhalen (EXW)
✓ De orders door ons laten versturen (FCA)

  Verzendwijze kiezen

  Het is mogelijk om je producten bij ons af te halen (EXW - Af fabriek) of door ons  op de gewenste locatie te laten bezorgen (FCA). Wij houden jouw voorkeur bij in ons systeem. Dit is een blijvende verzendwijze (totdat je anders besluit). Wijzigt je voorkeur? Laat het dan even weten, dan passen we dit aan in ons systeem. Varieert de verzendwijze per order, dan is het belangrijk dat wij per order op de hoogte worden gesteld van de gekozen transportoptie! Het is altijd  nog mogelijk om na ontvangst van de gereedmelding van je order, te besluiten deze door ons te laten transporteren. 

  Eigen bezorgdienst

  Wij hebben een eigen haal- en bezorgdienst, als verlengstuk van onze klantgerichte service. Het transport van krasgevoelige producten, hoeven we hierdoor niet meer aan een ander toe te vertrouwen . 

  Hoekman Roestvaststaal beschikt over:

  ✓ Een kleine vrachtauto met laadbak van 6,50 m x 2,20 m x 2,00m (l x b x h)
  ✓ Aanhangwagens met laadbak van 6,00 m x 2,30 m (l x b)
  ✓ Aanhangwagen met afneembare huif van 4,05 m x 2,00m x 2,30m (l x b x h)
  ✓ Een verlengde bestelbus
  ✓ Een kleine bestelbus

   Expediteur

   Voor het verzenden van grote pakketten en pallets, werken we samen met een vaste expediteur: Timmerman Transport B.V. uit Staphorst. Zij zijn in de loop der jaren een betrouwbare partner gebleken in het op tijd leveren van onze zendingen in binnen- en buitenland.

   Transport en transportkosten

   Bij orders die je online bestelt, worden de transportkosten altijd standaard op de offerte mee berekend, mits de gewenste verzendwijze bij ons bekend is. De transportkosten worden bepaald op basis van lengte en gewicht. Wanneer wij de orders bij jou op locatie afleveren, berekenen we alleen de vervoerskosten door, zonder opslagkosten. Verloopt de zending via de transporteur. dan belasten we alleen deze kosten aan je door. Onze transportdienst is een extra service, onze intentie is om de transportkosten voor jouw als klant, altijd zo laag mogelijk te houden.

   Leverdatum op de orderbevestiging

   De verwachte leverdatum vind je op de orderbevestiging. Deze leverdatum is altijd ‘af fabriek’; dit houdt in dat je order op deze datum, aan het einde van de dag bij ons gereed is. Moeten de producten nog vervoerd worden, dan komt hier een dag extra bij. Wij doen altijd ons best om de gecommuniceerde leverdatum te halen. Bent je erg afhankelijk van de gestelde leverdatum, dan vernemen wij het graag zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden op dat moment zijn. Bekijk ook de actuele levertijden, die we op dit moment af kunnen geven. 

   Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

   Kom in contact!

   Hoekman
   Roestvaststaal b.v.

   1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

   Hou mij op de hoogte