Je producten snel door ons op locatie geleverd

Als je order klaarligt om af te halen, ontvang je van ons altijd een gereedmelding per e-mail of telefoon. Het is ook mogelijk om de order te laten versturen. We hebben verschillende mogelijkheden voor het transport van je producten, zodat je deze snel in huis hebt. 

 • De orders zelf afhalen (EXW)
 • De orders door ons laten versturen (FCA)
  hoekman-CE

  Verzendwijze kiezen

  Het is mogelijk om je producten bij ons af te halen (EXW - Af fabriek) of door ons op de gewenste locatie te laten bezorgen (FCA). Wij houden jouw voorkeur bij in ons systeem. Dit is een blijvende verzendwijze (totdat je anders besluit). Wijzigt je voorkeur? Laat het dan even weten, dan passen we dit aan in ons systeem. Varieert de verzendwijze per order, dan is het belangrijk ons bij de order op de hoogte te brengen van de gekozen transportoptie! Het is altijd nog mogelijk om na ontvangst van de gereedmelding van je order, te besluiten deze door ons te laten bezorgen. 

  Transport in eigen beheer | Eigen bezorgdienst

  Wij hebben een eigen haal- en bezorgdienst, als verlengstuk van onze klantgerichte service. Het transport van krasgevoelige producten, hoeven we hierdoor niet meer aan een ander toe te vertrouwen. 

  Hoekman Roestvaststaal beschikt over:

  • Een CE combinatie - vrachtwagen met oplegger afm.10,68 m x 2,44 m x 2,6 m (l x b x h)
  • Een kleine vrachtauto met laadbak afm. 6,50m x 2,20m x 2,00m (l x b x h)
  • Een verlengde bestelbus (Iveco Daily) afm. laadruimte 5,10m x 1,80m x 1,90m (l x b x
  • Aanhangwagen met laadbak van 6,00m x 2,00m (l x b)
  • Aanhangwagen met afneembare huif van 4,05m x 2,00m x 2,30m (l x b x h)
  • Een kleine bestelauto (Peugeot Partner)

   Expediteur

   Voor het verzenden van grote pakketten en pallets, werken we samen met een vaste expediteur: Timmerman Transport B.V. uit Staphorst. Zij zijn in de loop der jaren een betrouwbare partner gebleken in het op tijd leveren van onze zendingen in binnen- en buitenland.

   Transport en transportkosten

   Bij orders die je online bestelt, worden de transportkosten altijd standaard op de offerte mee berekend, mits de gewenste verzendwijze bij ons bekend is. De transportkosten worden bepaald op basis van lengte en gewicht. Wanneer wij de orders bij jou op locatie afleveren, berekenen we alleen de vervoerskosten door, zonder opslagkosten. Verloopt de zending via de transporteur, dan belasten we alleen deze kosten aan je door. Onze transportdienst is een extra service, onze intentie is om de transportkosten voor jouw als klant, altijd zo laag mogelijk te houden.

   Leverdatum op de orderbevestiging

   De verwachte leverdatum vind je op de orderbevestiging. De leverdatum op de orderbevestiging is de datum waarop wij de order behoren uit te leveren aan jou. We hebben in principe tot 16.30 uur die dag om dit te regelen. Als de order klaarligt, sturen we per e-mail een gereedmelding, zodat je de order kunt afhalen (EXW). Heb je ervoor gekozen om de order door ons te laten versturen (FCA), dan is de leverdatum op de orderbevestiging de dag dat je de order in huis mag verwachten. Naast onze eigen transportdienst, doen wij ook een beroep op externe expediteurs (als DHL of Timmerman Transport). Het lukt niet altijd om de order op de leverdatum af te leveren. Ons streven is om 95% van alle orders op tijd te leveren. Wij doen altijd ons best om de gecommuniceerde leverdatum te halen. Bent je erg afhankelijk van de gestelde leverdatum, dan vernemen wij het graag zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden op dat moment zijn. Bekijk ook de actuele levertijden, die we op dit moment af kunnen geven.

   Vragen over transport of je order nog niet ontvangen?

   Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 529 488 020 of stuur een e-mail bestelling@hoeman-rvs.nl, dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit. Vermeld indien mogelijk  het ordernummer voor een vlotte afhandeling.

   Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

   Kom in contact!

   Hoekman
   Roestvaststaal b.v.

   1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

   Hou mij op de hoogte