Visie en Missie

Wij geloven in de kracht van slimme RVS-plaatwerkoplossingen en willen onze kennis daarvan delen met jou als klant en inzetten om een bijdrage te leveren aan het behoud van de maakindustrie in Nederland. 
Daarom vormen we dé efficiënte en gespecialiseerde (werk)plek voor de productie van onderdelen die essentieel zijn om jouw eindproduct succesvol te maken.

Gedreven door passie en vakmanschap zijn wij totaalleverancier van monodelen tot complete (sub)samenstellingen uit plaatwerk. Wij willen op de meest efficiënte manier samenwerken in de keten zodat jij het beste (concurrerende) eindproduct in de markt kan zetten. Door continu te zoeken naar verbeteringen en innovaties in automatisering, productieprocessen en bewerkingen zijn wij de specialist op het gebied van roestvaststaaloplossingen. 

Niet alleen onze machines en software zijn een belangrijk onderdeel van ons specialisme. Ook de kennis en expertise van onze medewerkers maken een belangrijk onderdeel uit van de continuïteit en het resultaat.

"Ons streven is om niet de grootste, maar wel de beste te zijn in ons vakgebied. Zeker als het gaat om klanttevredenheid en leverbetrouwbaarheid."


Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte