Sponsoring en sponsorbeleid

Hoekman Roestvaststaal sponsort initiatieven die aansluiten bij ons sponsorbeleid. We ondersteunen bij voorkeur projecten, activiteiten of evenementen met een directe relatie tot onze kernwaarden:

  • Passioneel vakmanschap; Als specialist in rvs bijdragen in projecten die aansluiten bij onze kennis en specialisme, dichtbij onze werkzaamheden en markt.
  • Succesvolle samenwerking; door optimaal samen te werken willen we een win-win-situatie creëren en verbindingen leggen tussen o.a. mens en bedrijf, regio en techniek, kind en ontwikkeling.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Nieuwleusen en omgeving

We vinden het belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen binnen ons thuisgebied. Dat doen we met sponsoring op regionaal en lokaal niveau. Sport, cultuur en sociaal-maatschappelijke op de mens gerichte initiatieven zijn voor ons belangrijke aandachtsgebieden om een bijdrage te leveren aan ontwikkeling en een prettige samenleving. Wij hebben ervoor gekozen om lokale en regionale sponsoring alleen te sponsoren als een van onze medewerkers hiervoor een sponsoraanvraag indient. Dan moet het wel een activiteit of sport betreffen waar onze medewerker bij betrokken is. Wij hebben op jaarbasis drie sponsorbudgetten beschikbaar voor onze medewerkers. 

snijdelen voor robot studenten windesheim

Sponsoring aanvragen?

Om je sponsoraanvraag goed te kunnen beoordelen en snel in behandeling te kunnen nemen,  ontvangen wij graag een aantal gegevens. Daarom vragen we je om het aanvraagformulier voor sponsoring volledig in te vullen en retour te mailen naar info@hoekman-rvs.nl. We streven er naar om je verzoek binnen 14 dagen in behandeling te nemen en je van een reactie te voorzien. 

Aanvragen voor sponsoring van een evenement, dienen minimaal 4 weken voorafgaand aan het evenement te worden ingediend. Voldoet de aanvraag niet aan deze voorwaarde, dan wordt deze helaas niet ingewilligd.

Hoekman Roestvaststaal beoordeelt de sponsoraanvragen voor één jaar/evenement/project. Wanneer er een samenwerking wordt aangegaan, is deze dan ook standaard voor één jaar/evenement/project, tenzij anders wordt overeengekomen.

Download Aanvraagformulier Sponsoring

Een kleine greep uit de sponsorprojecten

justin fokkert sponsor Hoekman RVS Nieuwleusen
Damesteam Handbal
Links: Sponsoring Motorcoureur Justin
Rechts: T-shirts voor Dames Handbal Dalfsen


mechnificent
red een kind burundi
Links: Plaatwerk voor Mechnificent, het eindfeest van TU Delft
Rechts: Steun aan stichting Red een Kind

hostelblok simpani
robot-uit-plaatwerk-studenten-windesheim
Links: Bijdrage hostelblok voor kinderen in Simpani
Rechts: Sponsoring plaatdelen voor robot van Windesheimstudenten

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte