Sponsoring en sponsorbeleid

Hoekman Roestvaststaal sponsort initiatieven die aansluiten bij ons sponsorbeleid. We ondersteunen bij voorkeur projecten, activiteiten of evenementen met een directe relatie tot onze kernwaarden:

  • Als familiebedrijf in Nieuwleusen voelen wij ons betrokken bij de regio.
  • Samenwerken aan succes; door optimaal samen te werken willen we een win-win-situatie creëren.
  • Specialist in rvs; bijdragen in projecten die aansluiten bij onze kennis en specialisme, dichtbij onze werkzaamheden en markt.
  • De relatie centraal; bijdragen aan verbindingen tussen o.a. mens en bedrijf, regio en techniek, kind en ontwikkeling.

We vinden het belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen binnen ons thuisgebied. Dat doen we met sponsoring op regionaal en lokaal niveau. Sport, cultuur en sociaal-maatschappelijke op de mens gerichte initiatieven, zijn voor ons belangrijke aandachtsgebieden om een bijdrage te leveren aan ontwikkeling en een prettige samenleving.

snijdelen voor robot studenten windesheim

Sponsoring aanvragen

Om je sponsoraanvraag goed te kunnen beoordelen en snel in behandeling te kunnen nemen,  ontvangen wij graag een aantal gegevens. Wij willen je dan ook vragen om het aanvraagformulier voor sponsoring volledig in te vullen en retour te mailen. We streven er naar om je verzoek binnen 14 dagen in behandeling te nemen en je van een reactie te voorzien. 

Aanvragen voor sponsoring van een evenement, dienen minimaal 4 weken voorafgaand aan het evenement te worden ingediend. Voldoet de aanvraag niet aan deze voorwaarde, dan wordt deze helaas niet ingewilligd.

Hoekman Roestvaststaal beoordeelt de sponsoraanvragen voor één jaar/evenement/project. Wanneer er een samenwerking wordt aangegaan, is deze dan ook standaard voor één jaar/evenement/project, tenzij anders wordt overeengekomen.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte