Bokma: RVS316 verbrandingskamer voor branderinstallatie

De frima Bokma uit Veendam ontwikkelt in eigen beheer procesbranderinstallaties. De branderinstallaties die zij maken, worden volledig klantspecifiek ontworpen en gefabriceerd. Zo is het mogelijk om een verbrandingstoepassing te leveren, die volledig op de wens van hun klant is afgestemd.

In opdracht van Bokma mochten we twee rvs verbrandingskamers maken. De gelaste constructies zijn bijna 3 meter hoog en 3 meter breed. De kasten werden uitgevoerd in RVS316.


De grote plaatdelen sneden en kantten we in eigen huis op lengte. Vervolgens werd de binnenzijde van de bekasting gelast met een tig lasproces, de buitenzijde door middel van kettinglassen. Voor de eindafwerking werd glasparelstralen gekozen, zodat de kast optisch een mooi uiterlijk heeft, maar het oppervlakte ook beter beschermd wordt tegen corrosievorming.

Meer referenties

Traffic2000: LED Signaalgevers

Traffic2000: LED Signaalgevers

Al sinds 1998 werkt Traffic2000 samen met zijn opdrachtgevers aan het creëren van veiligere verkeerssituaties. Traffic2000 produceert LED signaalgevers voor hun Prowild Dynamische Wild Waarschuwing Systemen, maar bijvoorbeeld ook “open brug symbool-borden” met LED-verlichting.

Lees meer
ladderuitschuifsysteem op brandweerwagen

Kenbri Fire Fighting: Ladderrek voor brandweerwagen

Kenbri Fire Fighting is een echt familiebedrijf en sinds de jaren ‘80 specialist op het gebied van brandbestrijding. Met meer dan 200 medewerkers biedt Kenbri fullservice oplossingen voor professionele brandbestrijding. Ze leveren aan veiligheidsregio’s, industrie, defensie, luchthavens en de offshore sector.

Lees meer

Ons team

Onze mensen maken het verschil

Een familiebedrijf sinds 1986, met inmiddels de tweede generatie - Gert en Heleen Hoekman (broer & zus) - aan het roer. Gert met zijn sterke drive om te innoveren en automatiseren om als bedrijf toekomstproof te zijn. Heleen met haar kracht om te investeren in medewerkers en hun capaciteiten, mét behoud van het Hoekman-gevoel. We zijn trots dat we ondanks de groei en ontwikkeling in het bedrijf, toch de familiaire sfeer kunnen behouden. Maak kennis met ons team.

Welke plaatbewerking kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte