Hoekman Roestvaststaal pakt titel Vechtdal GP

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van de Vechtdal GP plaats in Ommen. Tijdens deze kartrace streden 32 bedrijventeams tegen elkaar om de felbegeerde titel. De snelste rondetijden waren hierbij leidend. Hoekman Roestvaststaal wist de titel te pakken en nam de wisselbeker mee naar Nieuwleusen. Een topprestatie!

Racen op een natte baan
De bedrijfsteams bestonden uit 4 coureurs en een teamcaptain. Nadat iedere coureur een training had gereden, kon de officiële race beginnen. Tijdens de trainingsrondes barstte er een grote hagel- en sneeuwbui los, waardoor er een kleine onderbreking werd ingelast. Gelukkig kon de race vrij snel weer worden vervolgd. De natte baan zorgde voor spectaculaire achtervolgingen en glijpartijen in de bochten.

Junior Kamer Vechtdal
Het was de eerste keer dat er een evenement als deze werd georganiseerd in de regio. Initiatiefnemer is de Junior Kamer Vechtdal, een groep enthousiast ondernemers uit Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omstreken. De insteek was om geld in te zamelen voor het goede doel; Wensstichting Vechtdal. Aan het einde van de dag kon er een cheque worden overhandigd ter waarde van € 4112,- !

Meer nieuws

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte