Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Q-Fin SER 1200 grote sprong vooruit!

Met de Q-Fin SER 1200 hebben wij een puik stukje techniek in huis gehaald. Het verschil tussen afwerking met een oudere machine en de Q-Fin SER 1200 is enorm groot. Het laser gesneden materiaal krijgt hiermee een betere afronding en een richtingloos geschuurd oppervlakte en Radius 2,5. Tot 1200 mm breed worden meer bewerkingen in één doorgang doorgevoerd. Ontbramen, afronden, Radius 2,5 en richtingloze finish.

Na de installatie van de SER1200 met natwerkende afzuigers van Q-Fin Quality Finishing Machines is de 2e scholing aan deze machine afgerond.


Meer nieuws

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte