Hoekman Roestvaststaal pakt titel Vechtdal GP

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van de Vechtdal GP plaats in Ommen. Tijdens deze kartrace streden 32 bedrijventeams tegen elkaar om de felbegeerde titel. De snelste rondetijden waren hierbij leidend. Hoekman Roestvaststaal wist de titel te pakken en nam de wisselbeker mee naar Nieuwleusen. Een topprestatie!

Racen op een natte baan
De bedrijfsteams bestonden uit 4 coureurs en een teamcaptain. Nadat iedere coureur een training had gereden, kon de officiële race beginnen. Tijdens de trainingsrondes barstte er een grote hagel- en sneeuwbui los, waardoor er een kleine onderbreking werd ingelast. Gelukkig kon de race vrij snel weer worden vervolgd. De natte baan zorgde voor spectaculaire achtervolgingen en glijpartijen in de bochten.

Junior Kamer Vechtdal
Het was de eerste keer dat er een evenement als deze werd georganiseerd in de regio. Initiatiefnemer is de Junior Kamer Vechtdal, een groep enthousiast ondernemers uit Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omstreken. De insteek was om geld in te zamelen voor het goede doel; Wensstichting Vechtdal. Aan het einde van de dag kon er een cheque worden overhandigd ter waarde van € 4112,- !

Meer nieuws

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De ruwheidswaarde = Ra van laser-gesneden metaal wisselt per materiaal en plaatdikte. Hoekman RVS monitort dit continu om hun parameters te verbeteren. Welke Ra heb jij nodig voor jouw laser-gesneden onderdelen of halffabricaten? Onze experts delen graag hun kennis hierover.

Lees meer
De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De onbekendheid met lasersnijden op een 30kW roept veel vragen op. Het snijbeeld is bijvoorbeeld anders. Bij dikkere RVS-soorten is de RA ruwheidswaarde iets hoger door een ander snijbeeld. Wilko Spijkerman, hoofd productie bij Hoekman RVS vertelt hier meer over.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte