Aangepaste openingstijden

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Gehele zomerperiode geopend!

Wij zijn de gehele zomerperiode geopend voor onze klanten. Wel werken wij gedurende de vakantieperiode met een beperkte bezetting, waardoor wij verminderde capaciteit hebben. 

 • Maandag 26 juli t/m vrijdag 13 augustus (week 30 t/m 32) - Bouwvak regio Noord

Kerstsluiting

 • Vrijdag 24 december t/m 1 januari 2022 - Kerstvakantie

Tijdens deze dagen is er geen bezetting en telefonische bereikbaarheid. Deze dagen worden dan ook niet gerekend tot werkdagen, waardoor ze niet zijn opgenomen in de planning.


  Bekijk de actuele levertijden op dit moment.

  Meer nieuws

  Metalen en het menselijk lichaam

  Metalen en het menselijk lichaam

  Iedere dag hebben we te maken met diverse metalen die in contact komen met ons lichaam. De toename van allerlei allergieën, maag-, darm- en leverziektes en het ontstaan van kanker zijn aanleiding geweest tot meer fundamenteel onderzoek naar de relatie tussen zware metalen en onze voeding. Zware metalen is de verzamelnaam voor metalen zoals kwik, lood, arseen, cadmium en tin. Inzichten uit wetenschappelijke studies zorgen voor een toenemende ongerustheid als het gaat om zware metalen die in ons voedsel terecht komen en de effecten ervan.

  Lees meer
  Nieuwe aanhanger

  Nieuwe aanhanger

  Hoekman Roestvaststaal verzorgt voor een groot deel, zelf het transport richting de klant. Hiervoor hebben we de beschikking over een bestelbus, een verlengde bus, een vrachtwagen en een aantal aanhangers. Deze nieuwe aanhanger gaat deze week voor het eerst de weg op! De aanhanger is voorzien van een huif, zodat we de onderdelen, frames en constructies droog kunnen vervoeren.

  Lees meer

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Kom in contact!

  Hoekman
  Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
   7711 GG Nieuwleusen, NL
   Route plannen »

  Hou mij op de hoogte