Automatisering van las- en kantproces

Deze week verscheen er een artikel in Vraag & Aanbod over Hoekman Roestvaststaal. Vraag & Aanbod schrijft over de ontwikkelingen in de maakindustrie. U leest meer over het automatiseren van het las- en kantproces binnen ons bedrijf.

Al vele jaren geleden hebben wij de eerste stappen gezet in automatisering, als eerste op het gebied van lasersnijden. Nu de processen steeds beter beheersbaar zijn, wil Hoekman Roestvaststaal de volgende stap zetten, door robotlasproces en het CNC-kantproces op een soortgelijke manier te automatiseren. 

Lees het volledige artikel

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte