Al 35 jaar Hoekman! 2021 Jubileumjaar

We vieren in 2021 ons 35 jarig bestaan! Wat ooit begon als eenmanszaak in houtkachels, is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige toeverancier van plaatwerk halffabricaten en lassamenstellingen.

Hoekman-35-jaar

In 1986 begon Gerrit Hoekman een eenmansbedrijf aan de Schapendijk in Nieuwleusen. In dit huurpand werden voornamelijk houtkachels geproduceerd, maar als startend ondernemer accepteerde Gerrit eigenlijk alle mogelijke opdrachten. In 5 jaar tijd groeide het bedrijf naar zo’n 15 medewerkers. In 1991 werd grond aangekocht voor nieuwbouw op industrieterrein de Meele en een jaar later werd het nieuwe pand opgeleverd en betrokken. Op deze locatie (Rollecate 31), groeide het bedrijf verder uit. Op het braakliggende terrein achter de bestaande hal werd in 2004 een extra hal van 1000 m2 gebouwd. In deze nieuwe productiehal kwam de lasserij en werd ook een voorziening voor parelstralen gerealiseerd.

In 2011 is het bedrijf overgedragen aan Gert & Heleen, zoon en dochter van Gerrit. Onder hun leiding werd in 2017 de voorste productiehal verhoogd, om plaats te maken voor een tweede platenmagazijn voor het 24-uurs onbemand lasersnijden. In 2019 dreigt er alweer een tekort aan vloeroppervlakte voor alle activiteiten. Met de ingebruikname van de aangrenzende bedrijfsruimte aan de Kalkovenweg 14, is daarom in 2020 invulling gegeven aan de verdere groeiambitie. Op dit moment werken er 82 medewerkers bij Hoekman-RVS, die met elkaar jaarlijks circa 9500 orders produceren, voor 600 verschillende klanten!Lees meer

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte