Al 35 jaar Hoekman! 2021 Jubileumjaar

We vieren in 2021 ons 35 jarig bestaan! Wat ooit begon als eenmanszaak in houtkachels, is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige toeverancier van plaatwerk halffabricaten en lassamenstellingen.

Hoekman-35-jaar

In 1986 begon Gerrit Hoekman een eenmansbedrijf aan de Schapendijk in Nieuwleusen. In dit huurpand werden voornamelijk houtkachels geproduceerd, maar als startend ondernemer accepteerde Gerrit eigenlijk alle mogelijke opdrachten. In 5 jaar tijd groeide het bedrijf naar zo’n 15 medewerkers. In 1991 werd grond aangekocht voor nieuwbouw op industrieterrein de Meele en een jaar later werd het nieuwe pand opgeleverd en betrokken. Op deze locatie (Rollecate 31), groeide het bedrijf verder uit. Op het braakliggende terrein achter de bestaande hal werd in 2004 een extra hal van 1000 m2 gebouwd. In deze nieuwe productiehal kwam de lasserij en werd ook een voorziening voor parelstralen gerealiseerd.

In 2011 is het bedrijf overgedragen aan Gert & Heleen, zoon en dochter van Gerrit. Onder hun leiding werd in 2017 de voorste productiehal verhoogd, om plaats te maken voor een tweede platenmagazijn voor het 24-uurs onbemand lasersnijden. In 2019 dreigt er alweer een tekort aan vloeroppervlakte voor alle activiteiten. Met de ingebruikname van de aangrenzende bedrijfsruimte aan de Kalkovenweg 14, is daarom in 2020 invulling gegeven aan de verdere groeiambitie. Op dit moment werken er 82 medewerkers bij Hoekman-RVS, die met elkaar jaarlijks circa 9500 orders produceren, voor 600 verschillende klanten!Lees meer

Meer nieuws

Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer
productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte