Construeren

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Construeren

Door slim te construeren kan er tijdens de productie van een constructie veel tijd en kwaliteitswinst gehaald worden. Wij zijn specialist op het gebied van rvs constructiewerk. Door het veelvuldig gebruik van nokverbindingen past een frame maar op één manier in elkaar. Dit zorgt ervoor dat er met maatvastheid gewerkt kan worden, wat een nauwkeuriger resultaat geeft. De combinatie van door ons zelf gesneden plaatwerk en eigen kantbaken, zijn wij in de mogelijkheid efficiënt te werken.

Kwaliteit bij construeren

Er is een groot verschil in verwerking van staal en roestvaststaal. Roestvaststaal heeft een andere aanpak nodig dan bij de verwerking van staal. Ondanks de naam roestvaststaal, in de volksmond roestvrijstaal is zonder een goede behandeling roestvaststaal niet roestvrij. Wanneer het in aanraking komt met staaldeeltjes zal er een besmetting van het materiaal ontstaan waardoor het roestvaststaal toch gaat roesten. Nog 2 belangrijke factoren die roest kunnen veroorzaken zijn het verkeerd lassen en een niet goede nabehandeling.

Lasserij en constructiehal

De lasserij is ook gelijk onze constructiehal. Wij hebben 13 vaste laswerkplekken, deze zijn allen voorzien van een TIG-lastoestel en de benodigde gereedschappen. Dankzij de beschikking over 6 MIG-MAG lastoestellen zijn wij in de mogelijkheid om flexibel te handelen wanneer dat nodig is.

De markten waar wij voor produceren

✔ Machinebouw

✔ Voedingsmiddelen industrie

✔ Chemie

✔ Carrosseriebouwer

✔ Jachtbouw

✔ Medische industrie