RVS framebouw

Wil je de productie van rvs-frame uitbesteden? Wij begeleiden jouw project – co-engineering tot het in productie nemen van het eerste proto– en verzorgen de complete rvs-framebouw voor jou! Wij hebben verschillende plaatbewerkingen, als snijden, zetten en lassen, in eigen huis en daardoor garanderen wij korte doorlooptijden en een efficiënt werkproces. Dit betekent dat wij vaak al snel kunnen leveren!

RVS Frames voor verschillende toepassingen

RVS Frames worden toegepast in diverse industrieën. Wij maken dan ook rvs-frames voor verschillende afzetmarkten. Bij het bouwen van de rvs-frames wordt gekeken naar de toepassing en de eigenschappen van het frame. Wij zijn in staat zijn met je mee te denken hoe we RVS frames zo efficiënt mogelijk in productie kunnen zetten, rekeninghoudend met de gevraagde wensen en eisen. Onze kennis van het materiaal en het bewerkingsproces zijn hierbij van groot belang. Wij investeren continu in automatisering, software en kennis van onze medewerkers om het productieproces te optimaliseren.

Wij produceren in opdracht diverse rvs frames:

 • rvs frames voor sorteermachines
 • rvs frames voor weegmachines
 • rvs frames voor groentesnijlijnen
 • rvs frames voor bakkerijmachines
 • rvs frames voor branders

Engineering en Constructie van RVS Frames

Ons bedrijfsbureau wordt bemand door een team van calculators, engineers en werkvoorbereiders. Door samen te werken met onze klanten, streven we een hoog eindresultaat na. Daarbij willen we de kosten beheersbaar houden door slimme keuzes te maken bij het engineeren van de frames vanuit plaatwerk. Het afstemmen van de werkwijzen en procedures zorgt voor een kortere doorlooptijd en een optimaal eindproduct. Dit past volledig in het first-time-right-principe en in de strategie om de doorlooptijden kort te houden terwijl we tóch de kwaliteit garanderen.

machine-frames-rvs
steunframe-rvs

Lasserij en Montagehal voor het verwerken van rvs

Met een oppervlakte van 1.000m2 lasserij en montagehal beschikken wij over voldoende werkruimte voor het lassen en monteren van aluminium en rvs-frames. RVS-producten vragen om een andere behandeling en afwerking van staalproducten. In deze ruimte wordt – om besmetting te voorkomen – enkel rvs en aluminium verwerkt. Van lassen, robotlassen, monteren, assembleren tot samenstellen en voormonteren. Compleet met nabehandeling, als beitsen, passiveren of glasparelen. Door de vele bewerkingen in eigen huis kunnen wij u volledig ontzorgen. U behoudt één aanspreekpunt en kunt vertrouwen op korte doorlooptijden, een goede inschatting van arbeid en materiaal en geen hoge onverwachte (transport)kosten achteraf.

Waarom kiezen voor Hoekman Roestvaststaal?

Hoekman Roestvaststaal heeft al zo’n 30 jaar ervaring in de (na)bewerking van RVS.

 • Innovatief familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring in RVS framebouw
 • Constructiewerk; van idee en engineering, tot eindproduct
 • Sterk in enkelstuks en kleine series
 • Diverse nabehandelingen mogelijk
 • Klantbeoordeling gemiddeld 8,1

Meer weten over RVS Framebouw?

Heb jij of jouw klant een machine in ontwikkeling en wil je meer weten over de frame-oplossingen van Hoekman Roestvaststaal? In principe produceren we aan de hand van jouw tekeningen, maar als speler in de productieketen is het mogelijk om een grotere rol te vervullen in de ontwikkeling van jouw project. Schroom je niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte