RVS framebouw

Wilt u de productie van uw rvs-frame uitbesteden? Wij begeleiden uw project – van ontwerp- en tekentraject tot het in productie nemen – en verzorgen de complete rvs-framebouw voor u. Door de verschillende bewerkingen, als snijden, zetten en lassen in eigen huis, garanderen wij korte doorlooptijden en een efficiënt werkproces. Dit betekent dat wij vaak al snel kunnen leveren!

RVS Frames voor verschillende toepassingen

RVS Frames worden toegepast in diverse industrieën. Wij maken dan ook rvs-frames voor verschillende afzetmarkten. Bij het bouwen van de rvs-frames wordt gekeken naar de toepassing en de eigenschappen van het frame. Wij zijn in staat zijn met u mee te denken hoe we uw RVS frame zo efficiënt mogelijk in productie kunnen zetten, rekening houdend met de door u gevraagde eisen. Onze kennis van het materiaal en het bewerkingsproces zijn hierbij van groot belang. Wij investeren continu in automatisering, software en kennis van onze medewerkers om het productieproces te optimaliseren.

Wij produceren in opdracht diverse rvs frames:

 • rvs frames voor sorteermachines
 • rvs frames voor weegmachines
 • rvs frames voor groentesnijlijnen
 • rvs frames voor bakkerijmachines
 • rvs frames voor branders

Engineering en Constructie van RVS Frames

Ons bedrijfsbureau wordt bemand door een team van calculators, engineers en werkvoorbereiders. Door samen te werken met onze klanten, wordt er gestreefd naar een maximaal resultaat. Daarbij willen we de kosten beheersbaar houden door slimme keuzes te maken bij het engineeren van de frames uit plaatwerk. Het afstemmen van de werkwijzen en procedures zorgt voor een kortere doorlooptijd en een optimaal eindproduct. Dit past volledig in het first-time-right-principe en in de strategie om de doorlooptijden kort te houden terwijl we tóch de kwaliteit kunnen garanderen.

Lasserij en Montagehal voor het verwerken van rvs

Met een oppervlakte van 1.000m2 lasserij en montagehal beschikken wij over voldoende werkruimte voor het lassen en monteren van aluminium en rvs-frames. RVS-producten vragen om een andere behandeling en afwerking van staalproducten. In deze ruimte wordt – om besmetting te voorkomen – enkel rvs en aluminium verwerkt. Van lassen, robotlassen, monteren, assembleren tot samenstellen en voormonteren. Compleet met nabehandeling, als beitsen, passiveren of glasparelen. Door de vele bewerkingen in eigen huis kunnen wij u volledig ontzorgen. U behoudt één aanspreekpunt en kunt vertrouwen op korte doorlooptijden, een goede inschatting van arbeid en materiaal en geen hoge onverwachte (transport)kosten achteraf.

Waarom kiezen voor Hoekman Roestvaststaal?

Hoekman Roestvaststaal heeft al zo’n 30 jaar ervaring in de (na)bewerking van RVS.

 • Innovatief familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in RVS framebouw.
 • Constructiewerk; van idee en engineering, tot eindproduct.
 • Sterk in enkelstuks en kleine series.
 • Diverse nabehandelingen mogelijk.

Meer weten over RVS Framebouw?

Heeft u of uw klant een machine in ontwikkeling en wilt u meer weten over de frame-oplossingen van Hoekman Roestvaststaal? Als speler in de productieketen kunnen wij allicht een grote rol voor u innemen. Schroom u niet om contact met ons op te nemen.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte