Trailer onderdelen, oplegger onderdelen en chassisdelen

In opdracht van klanten vervaardigen wij chassisdelen, opleggeronderdelen en traileronderdelen voor de transportsector. Als schakel in de keten is Hoekman Roestvasstaal een betrouwbare leverancier voor rvs en aluminium halffabricaten en totaalconstructies, zo ook voor de transportbranche. Wilt u onderdelen uitbesteden bij een plaatwerkbedrijf, waar efficiëntie en kwaliteit hand in hand gaan? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Modern machinepark voor carrosseriebouw

Voor carrosseriebouw / opleggeronderdelen beginnen de bewerkingen die Hoekman Roestvaststaal uitvoert vaak bij het lasersnijden of watersnijden van het plaatwerk. Wij kunnen fijne, vrije contouren snijden:

✓ Uitgevoerd in RVS of aluminium; diverse materiaalsoorten voorradig of leverbaar
✓ Tot een dikte van 25 mm lasersnijden / tot een dikte van > 150 mm watersnijden
✓ Uit max. plaatafmeting 6000 mm x 2000mm (laser) / 4000 mm x 2000 mm (water)
✓ In diverse kwaliteiten

  Offline programmeren van kantprogramma’s

  Deze plaatwerkonderdelen kunnen wij vervolgens vormen door middel van onze kantbanken, uitgerust met de juiste buiggereedschappen. De maximale lengte van het t verwerken zetwerk is 7000 mm. Er wordt gebruik gemaakt van moderne softwaretechnieken om al offline een simulatie te doen op maakbaarheid van de onderdelen. Hoekman Roestvaststaal is ISO-gecertificeerd voor het vervaardigen van halffabricaten, waardoor u door de borging en bewaking van de processen, kwaliteit van de producten mag verwachten.

  Minder lasbewerkingen door slim construeren

  Wat is belangrijk bij het vervaardigen van opleggeronderdelen en chassisdelen? U wilt natuurlijk met zo min mogelijk doorlooptijd, een kwalitatief en betaalbaar eindproduct. Door al in de beginfase betrokken te zijn bij uw product en de toepassing, kan er over het meest ideale maakproces worden nagedacht. Door slim te engineeren uit plaatwerk, kan de vormvrijheid maximaal worden benut. Dit leidt ertoe dat er met minder handeling per onderdeel, een eindproduct ontstaat dat tóch aan alle eisen voldoet!

  Offerte aanvragen

  Wilt u een offerte ontvangen voor chassisdelen, opleggeronderdelen, carrosseriedelen of traileronderdelen, opgezet uit rvs of aluminium plaatwerk? Dan mag u uw aanvraag sturen naar calculatie@hoekman-rvs.nl. Wanneer u in het bezit bent van 3D Stepfiles , ontvangen wij deze graag begeleid met de PDF-werktekeningen. Informatie over o.a. bematingen, zichtzijde, boor- tap- en draadgaten kunt u toevoegen in de PDF. Binnen 2 – 3 dagen, ontvangt u een reactie.

  Wilt u liever eerst contact over de mogelijkheden, dan kunt u hier contact opnemen.

  Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

  Kom in contact!

  Hoekman
  Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
   7711 GG Nieuwleusen, NL
   Route plannen »

  Hou mij op de hoogte