RVS bewerken

Op zoek naar een toeleverancier voor het bewerken van RVS? Hoekman Roestvaststaal is al ruim 30 jaar toeleverancier voor de metaalverwerkende sector. Wij bewerken aluminium en staal, maar ons specialisme ligt voornamelijk in het bewerken van RVS. Wat als metaalplaat wordt aangeleverd, wordt door ons- als schakel in de productieketen – bewerkt voor verdere verwerking door u. Snel, efficiënt en exact wat u nodig heeft!

Ons rvs-bewerkingproces:

Lasersnijden

Als eerste stap binnen het productieproces worden de platen gesneden. Hiervoor hebben wij de beschikking over een volledig geautomatiseerd lasersnijproces. Onze twee lasersnijmachines van het merk Trumpf zijn in staat om 24/7 manarm te snijden. Wilt u lasersnijden uitbesteden?

Meer over lasersnijden

Zetten / Plooien / Kanten

Ons machinepark is uitgerust met 4 LVD Afkantpersen, waarvan 2 kunnen worden geschakeld voor een totale zetlengte van 7m. De aanwezige zetstempels en matrijzen maken diverse buigradii mogelijk. Doordat de kantbanken offline worden geprogrammeerd heeft ons team van zetters gelijk de beschikking over de juiste zetprogramma’s. Ook is er al een check op maakbaarheid geweest. Dit resulteert in een vlotte doorloop in de productie van 3D zetwerk.

Meer over zetten

Lassen en complete lassamenstellingen

Naast toeleverancier van onderdelen kunt u ons breder benutten door ook het samenstellen bij ons neer te leggen. In onze lasserij en montagehal werkt een team van ervaren lassers met een specialisatie in rvs. Complete lassamenstellingen en constructiewerk behoort ook tot onze mogelijkheden. In overleg met u wordt bepaald hoever wij u dienen te ontzorgen

Meer over lassen

Nabewerken / Nabehandeling

Wij dragen zorg voor de juiste nabehandeling van uw rvs-product, eventueel in samenwerking met ons partnernetwerk. Zo kunnen wij uw producten afwerken door middel van trommelen, slijpen, borstelen, poedercoaten, elektrolytisch polijsten, volbatbeitsen en keramisch- of glasparelen. Wij bewaken de kwaliteit en u behoudt één aanspreekpunt.

Meer over nabehandeling

Waarom kiezen voor Hoekman Roestvaststaal?

Hoekman Roestvaststaal heeft door de vele bewerkingen onder eigen dak ook de processen in eigen hand. Het gemakkelijk schakelen tussen de deelprocessen maakt korte doorlooptijden mogelijk. Geavanceerde software helpt ons daarbij. Gezamenlijk resulteert dit in een hoge mate van leverbetrouwbaarheid met grip op de kostprijs en kwaliteit.

✓ Ruim 30 jaar ervaring
✓ Nieuwste bewerkingstechnieken
✓ Vakkundig personeel
✓ De juiste prijs-kwaliteitverhouding

  Meer weten over het bewerken van RVS?

  Heeft u een vraag over het bewerken van rvs of wilt u een aanvraag doen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

  Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

  Kom in contact!

  Hoekman
  Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
   7711 GG Nieuwleusen, NL
   Route plannen »

  Hou mij op de hoogte