CNC Walsen

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

CNC Walsen

CNC walsen is één van de vele plaatbewerkingen die bij Hoekman Roestvaststaal in huis wordt uitgevoerd. Walsen kan als aanvulling op lasersnijwerk voor u worden uitgevoerd, maar het kan ook een stap zijn voor de productie van een totaalconstructie. Doordat wij in eigen beheer walsen, zijn wij in de mogelijkheid een kortere doorlooptijd te realiseren en hebben wij de kwaliteit zelf in de hand. Op ons bedrijfsbureau werken wij met de plaatmodule van HICAD waardoor wij alles, van tekening tot uitslag perfect kunnen uitwerken.

Onze walsen voor plaatwerk

✔ 4 rollen wals CNC gestuurd met een werk breedte van 2000 mm en een top rol van 200 mm de wals kan automatisch aan bekken.

✔ 3 rollen wals met een werk breedte van 1000mm en een top rol van 80mm

Op deze walsen wordt enkel roestvaststaal en aluminium gewalst.

zakruzovacka_plechu_davi_mca

Met onze 4 rollen wals kunnen wij 0.5 mm tot 6mm rvs CNC walsen over de volledige twee meter. Dikkere plaat diktes zijn mogelijk afhankelijk van de lengte. Voor meer informatie hier over neem contact op met onze verkoopafdeling.

Mogelijkheden voor het walsen

 

✔ Cilinders

✔ Cone

✔ Trechters

✔ Ellipsen

✔ U-vormige producten

✔ Rechthoekige gewalste vormen (recht radius recht)

✔ Pipes and vessels

rvs walsen

Kwaliteit en kennis

Al decennia lang is Hoekman Roestvaststaal toeleverancier in roestvaststaal plaat- en constructiewerk. In de afgelopen jaren is er veel veranderd zowel op het gebied van bewerkingen maar ook op het gebied van het materiaal roestvaststaal. Hoekman Roestvaststaal probeert waar mogelijk altijd mee te gaan in de nieuwste bewerkingstechnieken en is altijd op zoek naar de verbeteringen hier van. Het verwerken van roestvaststaal wordt nog wel eens te gemakkelijk over gedacht. Zo is de kwaliteit van het roestvaststaal product dat uiteindelijk uit de productie komt afhankelijk van vele factoren. De mensen die aan deze producten werken zijn daarin de grootste factor. Intern krijgt iedereen binnen Hoekman een cursus rvs waarin alle facetten en gevaren van het materiaal worden behandeld. Hoekman Roestvaststaal investeert continu in de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers. Dit om deze op niveau te houden zodat het stuk voor stuk kundige vakmensen zijn en blijven.

Markten

Markten waar Hoekman Roestvaststaal voornamelijk aan toelevert

✔ Machinebouw

✔ Voedingsmiddelen industrie

✔ Chemie

✔ Carrosseriebouw

✔ Jachtbouw