Lasersnijden

Lasersnijden van plaatwerk in rvs, aluminium en staal met onze volledig geautomatiseerde lasersnijmachines. Snel bij u in huis, tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Online offerte aanvragen Contact het verkoopteam

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Lasersnijden

Lasersnijden van RVS, staal en aluminium? Hoekman Roestvaststaal is een modern bedrijf met een vergevorderd geautomatiseerd lasersnijproces.  Als sinds 1997 snijden wij plaatmateriaal in eigen huis. Door het snijden van onderdelen bij ons uit te besteden, bent u verzekerd van kwalitatief goed snijwerk. Bedrijfsbreed zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van rvs, maar wij snijden ook staal en aluminium. Met een team van ruim 60 werknemers dragen wij grote zorg voor al uw snij-opdrachten. Lasersnijden tegen een marktconforme prijs, met goede kwaliteit én op tijd bij u geleverd!

 

Materialen en diktes en plaatafmeting

Wij zijn voorraadhoudend in diverse staal- aluminium- en rvs-soorten. In combinatie met de automatisering zorgt dit voor korte doorlooptijden, waardoor wij snel kunnen leveren. De rvs-platen die wij lasersnijden bevinden zich in een range van 0,5 mm tot 25 mm dikte.

Maximale plaatafmeting voor lasersnijden

Lasersnijden kunnen wij uit een maximale plaatafmeting van 6000mm x 2000mm. Hierdoor zijn wij ook in staat om grotere rvs en aluminium onderdelen te snijden. Staal snijden wij tot een maximum van 3000mm x 1500mm.

Minimale gatafmeting te snijden met laser

We kunnen gaten, inkepingen en sleuven alvast meesnijden in de plaatwerkonderdelen. Dit levert voordelen op in het verdere bewerkingsproces. De minimale gatdiameters die technisch haalbaar is met de lasersnijmachines, verhouden zich tot de plaatdikte en het materiaal.

Overzicht minimale gatdiameter per plaatdikte

Snijbestanden in DXF en STEP

2D tekenen in AutoCad, SolidWorks of andere tekenpakketten wordt nog veelvuldig gedaan in technische ondernemingen. U kunt uw snijbestanden bij ons dan ook aanleveren in DXF. Tóch gaat de wereld steeds meer naar 3D Engineering. Wij sturen onze productie al voor een groot deel op basis 3D-steps.  We hebben software die geautomatiseerd uw 3D-bestanden (STEP) ontvouwd. Het juist aanleveren van uw bestanden zorgt voor een snellere doorlooptijd en uiteindelijk een lagere kostprijs. In de gehele keten zorgt dit voor continuïteit, vertrouwen en gemak. U kunt uw klant snel beleveren met grip op de kosten! Heeft u nog geen ontwerp in het juiste bestand? Ons verkoopteam voorziet u graag van advies, zodat een zo kort mogelijke doorlooptijd tot de productie van uw onderdelen gerealiseerd kan worden. Ook kan ons bedrijfsbureau u ondersteunen bij het ontwerpen, ontwikkelen en engineeren van uw eindproduct.

Offerte voor lasersnijden ontvangen?

Een prijs aanvragen voor uw rvs snij-onderdelen kan via ons verkoopteam of via het webportaal. Met het gebruik van calculatie-software kan als snel een reële prijs voor lasersnijden worden bepaald. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. materiaalprijzen, bewerkingstijden en de grote van uw serie. Omdat het  snij-proces voor onze klanten 24/7 plaatsvindt en de capaciteit van de snijmachines maximaal wordt benut, kunnen ook enkelstuks gunstig worden aangeboden. De reactietijd van ons verkoopteam voor uw aanvragen is gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Bestellen en levertijden

Bereken online de kosten voor lasersnijwerk

Ons webportaal staat 24/7 ter beschikking ter beschikking om u van offertes te voorzien. Door zelf uw tekeningen te uploaden ontvangt u al binnen enkele minuten een prijs, plaatst u direct bestellingen of herhaalorders.

Online offerte aanvragen

plaatwerk lasersnijden

Meer weten over lasersnijden?

Ook het vertrouwen gekregen om Hoekman Roestvaststaal in te zetten voor het lasersnijden van rvs, staal of aluminium onderdelen? En  bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw productieproces? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bedrijfsnaam
KvK-nummer
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
BerichtOnline offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?