RVS Cabinet Kast voor besturingssysteem brug voor Bepacom uit Raalte

"Morgen nog beter zijn dan vandaag" Dat is het motto van Bepacom uit Raalte. Met hun oplossingen willen ze bijdragen aan een betere werkomgeving bij de klant. Dit doen ze door bedrijfszekere besturingssystemen te bouwen, die het werk van mensen veiliger en makkelijker maakt.

Bepacom kreeg van hun klant de opdracht voor de bouw van een bedieningslessenaar voor een brug in Twente. Het besturingssysteem voor de brug moest worden gehuisvest in een cabinetkast. Eén van de eisen was dat de bedieningslessenaar bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarom werd ervoor gekozen de kast uit te voeren in rvs 316, met als afwerking een zwarte poedercoating in buitenkwaliteit. 

Cabinet Kast RVS 316
rvs bedieningslessenaar voor besturingssysteem brug
rvs kast voor bepacom

In opdracht van Bepacom mocht Hoekman-RVS de maatwerk RVS cabinet kast met scharnierbare deuren maken. De kast werd door middel van een afdichtingsprincipe, spatwaterdicht gemaakt. 

“De samenwerking was perfect. De communicatie was duidelijk en helder en de afspraken zijn allemaal nagekomen. We zijn dik tevreden!”

Meer referenties

unit-desinfectie

Mobiele units voor het contactloos desinfecteren van de handen

In deze tijden met het rondgaande Coronavirus is de vraag naar desinfectie-oplossingen groter dan ooit. Het bedrijf Exult uit Emmeloord zag bij ingangen van openbare gebouwen statafels met handpompjes en reinigingsdoekjes staan. Dit bracht hen op het idee om een mobiele unit te ontwikkelen, waarbij geen handcontact nodig is.

Lees meer
Audi E-tron met alu raamstrips

Aluminium deurstrips

Met zo’n 70 man personeel, waarbij het productieteam uit circa 50 medewerkers bestaat, is Priema Cetra uit Hardenberg al jarenlang toonaangevend specialist op het gebied van dieptrekken, stansen, lassen en samenstellen. In een tweeploegensysteem werk het team aan halffabricaten voor onder andere de verwarmingsindustrie, de foodsector en de automotive. In die laatste levert Priema Cetra bijvoorbeeld aan producenten die weer mogen leveren aan Audi en Volkswagen. En daarmee wordt zichtbaar dat de nuchtere toeleverancier uit Hardenberg een bijdrage heeft aan het Nederlandse straatbeeld.

Lees meer

Ons team

Onze mensen maken het verschil

Een familiebedrijf sinds 1986, met inmiddels de tweede generatie - Gert en Heleen Hoekman (broer & zus) - aan het roer. Gert met zijn sterke drive om te innoveren en automatiseren om als bedrijf toekomstproof te zijn. Heleen met haar kracht om te investeren in medewerkers en hun capaciteiten, mét behoud van het Hoekman-gevoel. We zijn trots dat we ondanks de groei en ontwikkeling in het bedrijf, toch de familiaire sfeer kunnen behouden. Maak kennis met ons team.

Welke plaatbewerking kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte