RVS Cabinet Kast voor besturingssysteem brug voor Bepacom uit Raalte

"Morgen nog beter zijn dan vandaag" Dat is het motto van Bepacom uit Raalte. Met hun oplossingen willen ze bijdragen aan een betere werkomgeving bij de klant. Dit doen ze door bedrijfszekere besturingssystemen te bouwen, die het werk van mensen veiliger en makkelijker maakt.

Bepacom kreeg van hun klant de opdracht voor de bouw van een bedieningslessenaar voor een brug in Twente. Het besturingssysteem voor de brug moest worden gehuisvest in een cabinetkast. Eén van de eisen was dat de bedieningslessenaar bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarom werd ervoor gekozen de kast uit te voeren in rvs 316, met als afwerking een zwarte poedercoating in buitenkwaliteit. 

Cabinet Kast RVS 316
rvs bedieningslessenaar voor besturingssysteem brug
rvs kast voor bepacom

In opdracht van Bepacom mocht Hoekman-RVS de maatwerk RVS cabinet kast met scharnierbare deuren maken. De kast werd door middel van een afdichtingsprincipe, spatwaterdicht gemaakt. 

“De samenwerking was perfect. De communicatie was duidelijk en helder en de afspraken zijn allemaal nagekomen. We zijn dik tevreden!”

Meer referenties

RVS BRUGBELETTERING PORT OF ROTTERDAM - HOEKMAN RVS

Replato. Doet.

Als Marktleider in bewegwijzeringplaten is Replato een grote speler op de Nederlandse markt. De twee jonge broers Sander en Jordi Adriaanse hebben het bedrijf in 2019 overgenomen. Replato is al vanaf 1913 als leverancier van naambordjes en bewegwijzering actief. Het bedrijf is nu in Almelo gevestigd en sterk aan het digitaliseren en automatiseren. Het werk verplaatst zich steeds meer naar kantoor. Het werken met aluminium en RVS gebeurt in enkele stuks maar ook in massaproductie.

Lees meer
ladderuitschuifsysteem op brandweerwagen

Kenbri Fire Fighting: Ladderrek voor brandweerwagen

Kenbri Fire Fighting is een echt familiebedrijf en sinds de jaren ‘80 specialist op het gebied van brandbestrijding. Met meer dan 200 medewerkers biedt Kenbri fullservice oplossingen voor professionele brandbestrijding. Ze leveren aan veiligheidsregio’s, industrie, defensie, luchthavens en de offshore sector.

Lees meer

Ons team

Onze mensen maken het verschil

Een familiebedrijf sinds 1986, met inmiddels de tweede generatie - Gert en Heleen Hoekman (broer & zus) - aan het roer. Gert met zijn sterke drive om te innoveren en automatiseren om als bedrijf toekomstproof te zijn. Heleen met haar kracht om te investeren in medewerkers en hun capaciteiten, mét behoud van het Hoekman-gevoel. We zijn trots dat we ondanks de groei en ontwikkeling in het bedrijf, toch de familiaire sfeer kunnen behouden. Maak kennis met ons team.

Welke plaatbewerking kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte