RVS Cabinet Kast voor besturingssysteem brug voor Bepacom uit Raalte

"Morgen nog beter zijn dan vandaag" Dat is het motto van Bepacom uit Raalte. Met hun oplossingen willen ze bijdragen aan een betere werkomgeving bij de klant. Dit doen ze door bedrijfszekere besturingssystemen te bouwen, die het werk van mensen veiliger en makkelijker maakt.

Bepacom kreeg van hun klant de opdracht voor de bouw van een bedieningslessenaar voor een brug in Twente. Het besturingssysteem voor de brug moest worden gehuisvest in een cabinetkast. Eén van de eisen was dat de bedieningslessenaar bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarom werd ervoor gekozen de kast uit te voeren in rvs 316, met als afwerking een zwarte poedercoating in buitenkwaliteit. 

Cabinet Kast RVS 316
rvs bedieningslessenaar voor besturingssysteem brug
rvs kast voor bepacom

In opdracht van Bepacom mocht Hoekman-RVS de maatwerk RVS cabinet kast met scharnierbare deuren maken. De kast werd door middel van een afdichtingsprincipe, spatwaterdicht gemaakt. 

“De samenwerking was perfect. De communicatie was duidelijk en helder en de afspraken zijn allemaal nagekomen. We zijn dik tevreden!”

Meer referenties

Special Tankbouw RVS

Tankbouw Lijzen Kampen | Maatwerk in tankopleggers en tankcontainers

Tankbouwwerk en alles wat daarbij komt kijken; het bedrijf Tankbouw Lijzen uit Kampen is opgericht in 1977 en houdt zich bezig met de ontwikkeling en bouw van tanks, tankopleggers en tankcontainers. Daarnaast behoren ook reparaties en keuringen tot de mogelijkheden.

Lees meer
Eqraft: Sorteer- weeg- en verpakkingsmachines

Eqraft: Sorteer- weeg- en verpakkingsmachines

Eqraft ontwikkelt sorteermachines, weegmachines en verpakkingsmachines voor uien, aardappelen en agrarische bulkgoederen. Het vakmanschap strekt zich uit van techniek en montage tot volwaardige automatisering. De machines die Eqraft maakt worden gedistribueerd over de hele wereld!

Lees meer

Ons team

Onze mensen maken het verschil

Een familiebedrijf sinds 1986, met inmiddels de tweede generatie - Gert en Heleen Hoekman (broer & zus) - aan het roer. Gert met zijn sterke drive om te innoveren en automatiseren om als bedrijf toekomstproof te zijn. Heleen met haar kracht om te investeren in medewerkers en hun capaciteiten, mét behoud van het Hoekman-gevoel. We zijn trots dat we ondanks de groei en ontwikkeling in het bedrijf, toch de familiaire sfeer kunnen behouden. Maak kennis met ons team.

Welke plaatbewerking kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte