Eqraft: Sorteer- weeg- en verpakkingsmachines

Eqraft ontwikkelt sorteermachines, weegmachines en verpakkingsmachines voor uien, aardappelen en agrarische bulkgoederen. Het vakmanschap strekt zich uit van techniek en montage tot volwaardige automatisering. De machines die Eqraft maakt worden gedistribueerd over de hele wereld!


Waar ligt de kracht van Eqraft?

Machines zijn niet meer enkel aparte onderdelen in een productieproces. Er is een integrale oplossing nodig voor optimale efficiëntie. Dit vraagt om een slimme aanpak bij het ontwikkelen van machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Daarbij staat veel op het spel. Er wordt druk gelegd op de fabrieken door bedrijven die grootschalig inkopen. De concurrentie is hard en het is een vereiste om flexibel mee te kunnen schalen. Door de steeds hogere eisen van hun klant, moet Eqraft kunnen blijven voldoen aan deze verwachting. Eqraft doet dit door de prestaties, efficiëntie en continuïteit van het proces waar mogelijk te verhogen. Alleen zo kunnen zij evenwichtige machines in de markt blijven zetten.

Waarom kiest Eqraft voor Hoekman?

Retailers, handelaren en voedselproducerende bedrijven vragen hoge normen van producenten. In de missie van Eqraft staat: Zorg dat u voor de concurrentie voorblijft, verbeter uw totale marge en bespaar tijd voor de dingen die het meest belangrijk zijn. Dit is niet alleen een advies richting hun klant, of een strategie die ze er zelf op na houden, maar ook een aanpak die ze van hun toeleveranciers verwachten. 

"In overleg is er altijd veel mogelijk en er wordt meegedacht om tot een goed eindproduct te komen."

Hoekman Roestvaststaal investeert doorlopend in haar productieproces. Het specialisme op het gebied van rvs-producten, maakt dat Hoekman Roestvaststaal de onderdelen gunstig kan produceren binnen korte levertijden. Dit maakt het uitbesteden van de vervaardiging rvs-onderdelen voor de machines interessant.

Meer referenties

beweegbare zwembadvloer

Zwembaden met hoog-laag-vloersysteem van Inducon

Het complete stuk techniek dat nodig is voor een beweegbare zwembadvloer, helemaal uitgevoerd naar de wensen van de klant, terwijl de kosten van het productieproces beheersbaar blijven. Dat is de uitdaging waar Inducon Zwembadtechniek uit Beilen dagelijks mee dealt. Want hoe doe je dat, maatwerk produceren tegen de prijs van massaproductie?

Lees meer
grijper rvs bosker

Bosker: specialist in waterbehandeling, -beheersing en krooshekreinigers

Bosker ontwerpt, bouwt en plaatst krooshekreinigers sinds 1962. Deze worden geplaatst in het binnen- en buitenland. Daarmee zijn ze de meest ervaren producent van krooshekreinigers in Nederland. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in installaties voor waterzuivering, waterbehandeling en industriële dienstverlening.

Lees meer

Ons team

Onze mensen maken het verschil

Een familiebedrijf sinds 1986, met inmiddels de tweede generatie - Gert en Heleen Hoekman (broer & zus) - aan het roer. Gert met zijn sterke drive om te innoveren en automatiseren om als bedrijf toekomstproof te zijn. Heleen met haar kracht om te investeren in medewerkers en hun capaciteiten, mét behoud van het Hoekman-gevoel. We zijn trots dat we ondanks de groei en ontwikkeling in het bedrijf, toch de familiaire sfeer kunnen behouden. Maak kennis met ons team.

Welke plaatbewerking kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte