WIN 2 KAARTEN DUTCH GRAND PRIX 2022 IN ZANDVOORT

De snelheid van de Formule 1 tijdens de Dutch Grand Prix 2022 en de snelheid op de productievloer van Hoekman RVS geven een aardige adrenaline shot. Maak nu kans op 2 VIP DGP 2022 kaarten en kom als eerste te weten wat Hoekman RVS gaat doen.

Maak kans op 2 VIP kaarten voor de Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort op 3 september 2022. Dan zit je met je racemaatje op de hoofdtribune en kun je met een drankje en hapje relaxen in het DGP Racehome tussen de kwalificaties door. Alhoewel er de hele dag een breed programma van races en activiteiten op het circuit te zien zijn. 

sm-introductie lasersnijder Eagle 30 kW bij Hoekman-RVS

Geef je naam en gegevens door als jij graag wilt weten waar Hoekman RVS mee bezig is en je kans wilt maken op deze twee VIP kaarten. Dat doe je hier.

Als je ons volgt, deelt en liked op linkedin en/of facebook dan wordt je kans groter. 

Meer nieuws

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De ruwheidswaarde = Ra van laser-gesneden metaal wisselt per materiaal en plaatdikte. Hoekman RVS monitort dit continu om hun parameters te verbeteren. Welke Ra heb jij nodig voor jouw laser-gesneden onderdelen of halffabricaten? Onze experts delen graag hun kennis hierover.

Lees meer
De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De onbekendheid met lasersnijden op een 30kW roept veel vragen op. Het snijbeeld is bijvoorbeeld anders. Bij dikkere RVS-soorten is de RA ruwheidswaarde iets hoger door een ander snijbeeld. Wilko Spijkerman, hoofd productie bij Hoekman RVS vertelt hier meer over.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte