WIN 2 KAARTEN DUTCH GRAND PRIX 2022 IN ZANDVOORT

De snelheid van de Formule 1 tijdens de Dutch Grand Prix 2022 en de snelheid op de productievloer van Hoekman RVS geven een aardige adrenaline shot. Maak nu kans op 2 VIP DGP 2022 kaarten en kom als eerste te weten wat Hoekman RVS gaat doen.

Maak kans op 2 VIP kaarten voor de Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort op 3 september 2022. Dan zit je met je racemaatje op de hoofdtribune en kun je met een drankje en hapje relaxen in het DGP Racehome tussen de kwalificaties door. Alhoewel er de hele dag een breed programma van races en activiteiten op het circuit te zien zijn. 

sm-introductie lasersnijder Eagle 30 kW bij Hoekman-RVS

Geef je naam en gegevens door als jij graag wilt weten waar Hoekman RVS mee bezig is en je kans wilt maken op deze twee VIP kaarten. Dat doe je hier.

Als je ons volgt, deelt en liked op linkedin en/of facebook dan wordt je kans groter. 

Meer nieuws

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Heleen Wildvank-Hoekman heeft deelgenomen aan de Nevat business-reis van 2024. Naast bezoeken aan bedrijven die plaat bewerken, hebben zij de Bystronic showroom bezocht, kennisgemaakt met de nieuwste Atlas Robot van Boston Dynamics en in de universiteit van Boston MT een uitgebreide visie over AI gehoord.

Lees meer
Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte