WIN 2 KAARTEN DUTCH GRAND PRIX 2022 IN ZANDVOORT

De snelheid van de Formule 1 tijdens de Dutch Grand Prix 2022 en de snelheid op de productievloer van Hoekman RVS geven een aardige adrenaline shot. Maak nu kans op 2 VIP DGP 2022 kaarten en kom als eerste te weten wat Hoekman RVS gaat doen.

Maak kans op 2 VIP kaarten voor de Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort op 3 september 2022. Dan zit je met je racemaatje op de hoofdtribune en kun je met een drankje en hapje relaxen in het DGP Racehome tussen de kwalificaties door. Alhoewel er de hele dag een breed programma van races en activiteiten op het circuit te zien zijn. 

sm-introductie lasersnijder Eagle 30 kW bij Hoekman-RVS

Geef je naam en gegevens door als jij graag wilt weten waar Hoekman RVS mee bezig is en je kans wilt maken op deze twee VIP kaarten. Dat doe je hier.

Als je ons volgt, deelt en liked op linkedin en/of facebook dan wordt je kans groter. 

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte