WIN 2 KAARTEN DUTCH GRAND PRIX 2022 IN ZANDVOORT

De snelheid van de Formule 1 tijdens de Dutch Grand Prix 2022 en de snelheid op de productievloer van Hoekman RVS geven een aardige adrenaline shot. Maak nu kans op 2 VIP DGP 2022 kaarten en kom als eerste te weten wat Hoekman RVS gaat doen.

Maak kans op 2 VIP kaarten voor de Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort op 3 september 2022. Dan zit je met je racemaatje op de hoofdtribune en kun je met een drankje en hapje relaxen in het DGP Racehome tussen de kwalificaties door. Alhoewel er de hele dag een breed programma van races en activiteiten op het circuit te zien zijn. 

sm-introductie lasersnijder Eagle 30 kW bij Hoekman-RVS

Geef je naam en gegevens door als jij graag wilt weten waar Hoekman RVS mee bezig is en je kans wilt maken op deze twee VIP kaarten. Dat doe je hier.

Als je ons volgt, deelt en liked op linkedin en/of facebook dan wordt je kans groter. 

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte