WIN 2 KAARTEN DUTCH GRAND PRIX 2022 IN ZANDVOORT

De snelheid van de Formule 1 tijdens de Dutch Grand Prix 2022 en de snelheid op de productievloer van Hoekman RVS geven een aardige adrenaline shot. Maak nu kans op 2 VIP DGP 2022 kaarten en kom als eerste te weten wat Hoekman RVS gaat doen.

Maak kans op 2 VIP kaarten voor de Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort op 3 september 2022. Dan zit je met je racemaatje op de hoofdtribune en kun je met een drankje en hapje relaxen in het DGP Racehome tussen de kwalificaties door. Alhoewel er de hele dag een breed programma van races en activiteiten op het circuit te zien zijn. 

sm-introductie lasersnijder Eagle 30 kW bij Hoekman-RVS

Geef je naam en gegevens door als jij graag wilt weten waar Hoekman RVS mee bezig is en je kans wilt maken op deze twee VIP kaarten. Dat doe je hier.

Als je ons volgt, deelt en liked op linkedin en/of facebook dan wordt je kans groter. 

Meer nieuws

Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer
Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte