Hoekman op topsnelheid

De snelheid van een 30 kW Eagle lasersnijder met een 6G acceleratie is onverslaanbaar. De snelste lasersnijder van de wereld. Om snelheid ''live''  te voelen hebben wij kaarten voor de formule -1 Dutch Grand Prix 2023. Op zaterdag 26 augustus geven wij deelnemers aan onze actie kans om 2 VIP tickets voor de Dutch Grand Prix 2023 in Zandvoort te winnen. Je kan niet meer deelnemen aan deze actie.

 

Snelheid & Tijdwinst

Alleen met de allerbeste machines en innovaties blijf je een goede partner in de plaatbewerking. Dat zie je terug in veel branches én sporten. Een continu hoge kwaliteit, digitalisering en efficiëntie zijn daarbij essentieel. Daarom is ons machinepark uitgebreid met een 30 kW lasersnijder met volautomatisch platenmagazijn.

Win 2 VIP tickets voor de DGP - Deel ons bericht via facebook of Linkedin

Vul hieronder jouw gegevens in en deel het bericht over het winnen van de kaarten van Hoekman op facebook of LinkedIn.  Wanneer jij jouw gegevens invult, maak je kans op 2 VIP tickets voor hét allersnelste evenement van eind augustus in Zandvoort. Dan zit je op de hoofdtribune en kun je de hele dag terecht in het DGP Race Home om te eten en te drinken. Je kan tot 15 juni meedoen voor deze DGP VIP tickets! Wacht dus niet te lang.

Vergeet niet je inschrijving te bevestigen. Na het invullen van onderstaand formulier krijg je (indien je een nieuw mailadres invult) een mail met een bevestiging dat jij in aanmerking komt om hierbij te zijn. 

Ja ik ben IN voor snelheid

Een ogenblik geduld…

Actievoorwaarden

 • Je kunt meedoen met deze actie tot en met 15 juni 2023
 • De kaarten zijn op naam en niet overdraagbaar
 • Personeelsleden zijn uitgesloten
 • Er wordt niet gecommuniceerd over de uitslag met deelnemers
 • De winnaar krijgt persoonlijk bericht voor 15 juli 2022. 
 • Heb je voor 15 juli geen bericht gehad dan zit je helaas niet bij de winnaars
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
 • Je ontvangt de kaarten in de  week voor 26 augustus 2023
 • Als jij deze kaarten wint willen we graag een ‘race’ foto van jou tijdens de DGP op 26 augustus om te gebruiken in onze social media en op de website. Eventuele foto 's gemaakt tijdens het evenement mogen wij rechten vrij delen op social media en de website

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte