Waarom moet Hoekman-RVS de Smart Manufacturing Award 2021 winnen?

Eerder dit jaar maakte de Koninklijke Metaalunie bekend dat Hoekman RVS is genomineerd voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2021. Een grote eer! Om er vandoor te gaan met de landelijke titel, vroeg de Koninklijke Metaalunie ons antwoord te geven op de vraag wat ons nou zo slim maakt. Goede vraag natuurlijk!

We leggen dit uit in een filmpje. Want beelden zeggen meer dan duizend woorden! Vorige week was er een cameraploeg bij ons op locatie, om ons slimme productieproces vast te leggen. Binnenkort verschijnt het filmpje waarin laten zien hoe wij in opdracht van onze klanten plaatwerk halffabricaten en lassamenstellingen maken.

Wilko Spijkerman Manager Productie Smart Manufacturing Award Film
Waarom Hoekman RVS de moet winnen? Productiemanager, Wilko Spijkerman legt het uit.

Meer nieuws

€ 3.500,- voor Red een Kind

€ 3.500,- voor Red een Kind

Afgelopen januari schaatste het Hoekman Schaatsteam de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Met hun deelname zetten zij zich in voor Red een Kind on Ice.

Lees meer
Bijeenkomst Groeipartners Stichting Red een Kind

Bijeenkomst Groeipartners Stichting Red een Kind

Afgelopen donderdag 5 september kwamen de groeipartners van Stichting Red een Kind bij elkaar. Deze ondernemers hebben zich verbonden aan Stichting Red een Kind, dat toekomst geeft aan kinderen in armoede door hen te verbinden met mensen in Nederland. Door middel van zelfhulpgroepen wordt er op locatie gewerkt aan onderwijs, inkomen voor jongeren en hun ouders en betere gezondheidsfaciliteiten. Vanuit Cibitoke was de landendirecteur van Help a Child Burundi, Clement Nkubizi, aanwezig om meer te vertellen over de werkzaamheden van de zelfhulpgroepen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte