Techniekdag 2016 Hoekman Roestvaststaal

De techniekweek is een initiatief van de Industrie Kombinatie Nieuwleusen (IKN) in samenwerking met de basisscholen en het voortgezet onderwijs. Verschillende bedrijven in Nieuwleusen werken mee om deze week tot een succes te maken. De groepen 6,7 en 8 van de basisscholen en het eerste jaar van het voortgezet onderwijs uit Nieuwleusen kregen de mogelijkheid om in verschillende bedrijven te kijken.

Hoekman RVS opende de deuren voor groep 7. De leerlingen kregen een rondleiding en informatie over de processen en producten van Hoekman RVS. Ook gingen ze zelf aan de slag! Iedere leerling heeft een eigen pennenhouder mogen monteren en hebben deze als presentje mee mogen nemen.

Meer nieuws

De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De onbekendheid met lasersnijden op een 30kW roept veel vragen op. Het snijbeeld is bijvoorbeeld anders. Bij dikkere RVS-soorten is de RA ruwheidswaarde iets hoger door een ander snijbeeld. Wilko Spijkerman, hoofd productie bij Hoekman RVS vertelt hier meer over.

Lees meer
De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De ruwheidswaarde = Ra van laser-gesneden metaal wisselt per materiaal en plaatdikte. Hoekman RVS monitort dit continu om hun parameters te verbeteren. Welke Ra heb jij nodig voor jouw laser-gesneden onderdelen of halffabricaten? Onze experts delen graag hun kennis hierover.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte