Techniekdag 2016 Hoekman Roestvaststaal

De techniekweek is een initiatief van de Industrie Kombinatie Nieuwleusen (IKN) in samenwerking met de basisscholen en het voortgezet onderwijs. Verschillende bedrijven in Nieuwleusen werken mee om deze week tot een succes te maken. De groepen 6,7 en 8 van de basisscholen en het eerste jaar van het voortgezet onderwijs uit Nieuwleusen kregen de mogelijkheid om in verschillende bedrijven te kijken.

Hoekman RVS opende de deuren voor groep 7. De leerlingen kregen een rondleiding en informatie over de processen en producten van Hoekman RVS. Ook gingen ze zelf aan de slag! Iedere leerling heeft een eigen pennenhouder mogen monteren en hebben deze als presentje mee mogen nemen.

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte