Plaatsen van de Trumpf Lasersnijmachine

Inmiddels snijden we al een aantal weken met de nieuwe Trumpf 5030 lasersnijmachine. De nieuwe, zeer snelle lasersnijmachine is voorzien van een hoog vermogen 6Kw laser en biedt een volledig geautomatiseerd snijproces, waardoor er 24 uur per dag man-arm geproduceerd kan worden.

Installeren van de lasersnijmachine

Begin februari werd de lasersnijmachine gebracht. Het transport van de machine werd gerealiseerd door Jan van Dam Machinetransport uit Oudewater. In het filmpje ziet u hoe de lasersnijmachine met LiftMastercompact en TruStore magazijnsysteem werd geplaatst en geïnstalleerd.

Lasersnijden bij Hoekman Roestvaststaal

Met de lasersnijmachines in ons machinepark zijn wij in staat om 24/7 plaatmateriaal te snijden. Wij lasersnijden onder andere aluminium, staal en rvs. Het snijden van het plaatmateriaal is vaak de eerste stap in het productieproces, waarna door verschillende bewerkingen toe te voegen naar het eindproduct wordt toegewerkt. Wij kunnen u snel van lasergesneden onderdelen voorzien, via ons webportaal. Eventueel zelfs al compleet met zettingen, middels uw 3D-Stepfile. Ook kunnen wij verdere bewerkingen voor u uitvoeren of met u meedenken hoe we het beste tot uw eindproduct kunnen komen, waarbij ons specialisme ligt op het gebied van rvs. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk de video

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte