Onze nieuwe website staat live!

De laatste maanden is er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website voor Hoekman-RVS


De nieuwe website heeft een compleet nieuwe look & feel en draagt beter uit waar wij als bedrijf voor staan, welke meerwaarde wij je kunnen bieden en waar we de komende jaren naar toe willen groeien. Zodoende sluit de website beter aan bij de missie, visie en doelstellingen van onze organisatie.

Wat is nieuw?

We hebben de verschillende onderdelen tegen het licht gehouden, zoals: het design, de functionaliteit, de informatievoorziening, de menu-structuur en de interactie met de bezoeker. Ons herkenbare logo en de kleuren uit onze huisstijl zijn bewaard gebleven, maar er zijn ook een aantal nieuwe elementen doorgevoerd.

Wat vind je op de nieuwe website:

Laat het ons weten!

De website wordt doorlopend aangevuld met informatie, nieuwsberichten en referenties. Ook informeren we onze relaties regelmatig door middel van onze e-mail nieuwsbrief.

Wil je ons laten weten wat je van onze nieuwe website vindt? Dan kun je een reactie achterlaten via ons contactformulier.

Meer nieuws

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De ruwheidswaarde = Ra van laser-gesneden metaal wisselt per materiaal en plaatdikte. Hoekman RVS monitort dit continu om hun parameters te verbeteren. Welke Ra heb jij nodig voor jouw laser-gesneden onderdelen of halffabricaten? Onze experts delen graag hun kennis hierover.

Lees meer
De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De onbekendheid met lasersnijden op een 30kW roept veel vragen op. Het snijbeeld is bijvoorbeeld anders. Bij dikkere RVS-soorten is de RA ruwheidswaarde iets hoger door een ander snijbeeld. Wilko Spijkerman, hoofd productie bij Hoekman RVS vertelt hier meer over.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte