Onze nieuwe website staat live!

De laatste maanden is er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website voor Hoekman-RVS


De nieuwe website heeft een compleet nieuwe look & feel en draagt beter uit waar wij als bedrijf voor staan, welke meerwaarde wij je kunnen bieden en waar we de komende jaren naar toe willen groeien. Zodoende sluit de website beter aan bij de missie, visie en doelstellingen van onze organisatie.

Wat is nieuw?

We hebben de verschillende onderdelen tegen het licht gehouden, zoals: het design, de functionaliteit, de informatievoorziening, de menu-structuur en de interactie met de bezoeker. Ons herkenbare logo en de kleuren uit onze huisstijl zijn bewaard gebleven, maar er zijn ook een aantal nieuwe elementen doorgevoerd.

Wat vind je op de nieuwe website:

Laat het ons weten!

De website wordt doorlopend aangevuld met informatie, nieuwsberichten en referenties. Ook informeren we onze relaties regelmatig door middel van onze e-mail nieuwsbrief.

Wil je ons laten weten wat je van onze nieuwe website vindt? Dan kun je een reactie achterlaten via ons contactformulier.

Meer nieuws

productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer
Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte