Onze nieuwe website staat live!

De laatste maanden is er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website voor Hoekman-RVS


De nieuwe website heeft een compleet nieuwe look & feel en draagt beter uit waar wij als bedrijf voor staan, welke meerwaarde wij je kunnen bieden en waar we de komende jaren naar toe willen groeien. Zodoende sluit de website beter aan bij de missie, visie en doelstellingen van onze organisatie.

Wat is nieuw?

We hebben de verschillende onderdelen tegen het licht gehouden, zoals: het design, de functionaliteit, de informatievoorziening, de menu-structuur en de interactie met de bezoeker. Ons herkenbare logo en de kleuren uit onze huisstijl zijn bewaard gebleven, maar er zijn ook een aantal nieuwe elementen doorgevoerd.

Wat vind je op de nieuwe website:

Laat het ons weten!

De website wordt doorlopend aangevuld met informatie, nieuwsberichten en referenties. Ook informeren we onze relaties regelmatig door middel van onze e-mail nieuwsbrief.

Wil je ons laten weten wat je van onze nieuwe website vindt? Dan kun je een reactie achterlaten via ons contactformulier.

Meer nieuws

Renovatie Pand

Renovatie Pand

Onlangs onderging het pand aan de Rollecate in Nieuwleusen een renovatie. Naast nieuwe gevelbeplating, werd ons logo - voorzien van led-verlichting - op de gevel geplaatst.

Lees meer
Frameconstructie voor VanderPol Waffle Systems

Frameconstructie voor VanderPol Waffle Systems

VanderPol Waffle Systems maakt (als onderdeel van Tromp Group Bakery Solutions) productielijnen voor de bakkerij-industrie. De wafel- en funcacke systemen die zij ontwerpen en produceren zijn uitgerust met de laatste technieken en voldoen aan de hoogste eisen binnen de voedingsmiddelenindustrie. De basis is opgebouwd uit een rvs framebouw vanuit plaatwerk in rvs 304. In opdracht van VanderPol mogen wij als leverancier van rvs constructiewerk de frames verzorgen. Deze zijn nabehandeld door middel van glasparelen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte