Onze nieuwe website staat live!

De laatste maanden is er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website voor Hoekman-RVS


De nieuwe website heeft een compleet nieuwe look & feel en draagt beter uit waar wij als bedrijf voor staan, welke meerwaarde wij je kunnen bieden en waar we de komende jaren naar toe willen groeien. Zodoende sluit de website beter aan bij de missie, visie en doelstellingen van onze organisatie.

Wat is nieuw?

We hebben de verschillende onderdelen tegen het licht gehouden, zoals: het design, de functionaliteit, de informatievoorziening, de menu-structuur en de interactie met de bezoeker. Ons herkenbare logo en de kleuren uit onze huisstijl zijn bewaard gebleven, maar er zijn ook een aantal nieuwe elementen doorgevoerd.

Wat vind je op de nieuwe website:

Laat het ons weten!

De website wordt doorlopend aangevuld met informatie, nieuwsberichten en referenties. Ook informeren we onze relaties regelmatig door middel van onze e-mail nieuwsbrief.

Wil je ons laten weten wat je van onze nieuwe website vindt? Dan kun je een reactie achterlaten via ons contactformulier.

Meer nieuws

Robotlassen 4.0

Robotlassen 4.0

De afgelopen maanden heeft Hoekman Roestvaststaal gewerkt aan de eerste fase van het automatiseringsproject voor zijn lasrobots. Momenteel heeft Hoekman Roestvaststaal de beschikking over twee robotlascellen, waarmee het mogelijk is om zowel RVS te lassen met een TIG-, als MIG-lasproces. De lasrobots lenen zich goed voor serieproductie en repeterende werkzaamheden. Om de robotinstallaties ook interessant te maken voor enkelstuks en kleine series is Hoekman Roestvaststaal een R&D-traject gestart om het proces van robotlassen waar mogelijk te kunnen automatiseren.

Lees meer
Corona Noodfonds Red een Kind

Grote zorgen voor mensen in armoede | Geef aan het Corona Noodfonds

Er zijn grote zorgen om de gevolgen van Corona voor mensen in armoede. Steun het Corona Noodfonds en help kinderen en hun families in Afrika en India.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte