Omleidingen N377 vanaf 28 maart t/m 15 april 2022

De N377 wordt vanaf 28 maart t/m 15 april 2022 afgesloten. De rotonde naar industrieterrein de Meele en Rollecate blijft open vanaf de A28. Na/vanaf de rotonde richting Nieuwleusen/Balkbrug wordt de N377 afgesloten.

Vanaf maandag 28 maart is het niet mogelijk om de N377 vanaf de A28 Zwolle-Meppel naar Balkbrug te gebruiken. Deze weg wordt voorbij de rotonde naar industrieterrein de Meele afgesloten. Deze rotonde blijft dus wel open om vanaf de A28 het industrieterrein waar wij gevestigd zijn, te bereiken. Via de bouwapp (te downloaden via de app store) kun je zien welke maatregelen er worden genomen. Hier staan ook de omleidingen in. Gebruik de zoekfunctie en geef hier Vechtdal aan. 

Bijgaand de omleidingskaartjes voor de noordelijke en zuidelijke omleiding. 

Meer nieuws

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte