Omleidingen N377 vanaf 28 maart t/m 15 april 2022

De N377 wordt vanaf 28 maart t/m 15 april 2022 afgesloten. De rotonde naar industrieterrein de Meele en Rollecate blijft open vanaf de A28. Na/vanaf de rotonde richting Nieuwleusen/Balkbrug wordt de N377 afgesloten.

Vanaf maandag 28 maart is het niet mogelijk om de N377 vanaf de A28 Zwolle-Meppel naar Balkbrug te gebruiken. Deze weg wordt voorbij de rotonde naar industrieterrein de Meele afgesloten. Deze rotonde blijft dus wel open om vanaf de A28 het industrieterrein waar wij gevestigd zijn, te bereiken. Via de bouwapp (te downloaden via de app store) kun je zien welke maatregelen er worden genomen. Hier staan ook de omleidingen in. Gebruik de zoekfunctie en geef hier Vechtdal aan. 

Bijgaand de omleidingskaartjes voor de noordelijke en zuidelijke omleiding. 

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer
Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte