Omleidingen N377 vanaf 28 maart t/m 15 april 2022

De N377 wordt vanaf 28 maart t/m 15 april 2022 afgesloten. De rotonde naar industrieterrein de Meele en Rollecate blijft open vanaf de A28. Na/vanaf de rotonde richting Nieuwleusen/Balkbrug wordt de N377 afgesloten.

Vanaf maandag 28 maart is het niet mogelijk om de N377 vanaf de A28 Zwolle-Meppel naar Balkbrug te gebruiken. Deze weg wordt voorbij de rotonde naar industrieterrein de Meele afgesloten. Deze rotonde blijft dus wel open om vanaf de A28 het industrieterrein waar wij gevestigd zijn, te bereiken. Via de bouwapp (te downloaden via de app store) kun je zien welke maatregelen er worden genomen. Hier staan ook de omleidingen in. Gebruik de zoekfunctie en geef hier Vechtdal aan. 

Bijgaand de omleidingskaartjes voor de noordelijke en zuidelijke omleiding. 

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte