Levering in het havengebied van Rotterdam

Hoekman Roestvaststaal belevert zijn klanten door het hele land, ook in deze tijd. Uiteraard houden we hierbij rekening met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus. Zo mochten we in het havengebied van Rotterdam een aantal plaatwerkproducten afleveren bij onze klant Concr3de.

Wij proberen als bedrijf zo goed mogelijk om te gaan met de gecommuniceerde maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. We houden de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Dit houdt onder andere in dat onze chauffeur geen handen schudt en desinfecterende zeep in zijn vrachtauto heeft.

levering-plaatwerk-Concr3de
rvs-plaatwerk-bezorgen

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte