Levering in het havengebied van Rotterdam

Hoekman Roestvaststaal belevert zijn klanten door het hele land, ook in deze tijd. Uiteraard houden we hierbij rekening met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus. Zo mochten we in het havengebied van Rotterdam een aantal plaatwerkproducten afleveren bij onze klant Concr3de.

Wij proberen als bedrijf zo goed mogelijk om te gaan met de gecommuniceerde maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. We houden de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Dit houdt onder andere in dat onze chauffeur geen handen schudt en desinfecterende zeep in zijn vrachtauto heeft.

levering-plaatwerk-Concr3de
rvs-plaatwerk-bezorgen

Meer nieuws

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De ruwheidswaarde = Ra van laser-gesneden metaal wisselt per materiaal en plaatdikte. Hoekman RVS monitort dit continu om hun parameters te verbeteren. Welke Ra heb jij nodig voor jouw laser-gesneden onderdelen of halffabricaten? Onze experts delen graag hun kennis hierover.

Lees meer
De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De onbekendheid met lasersnijden op een 30kW roept veel vragen op. Het snijbeeld is bijvoorbeeld anders. Bij dikkere RVS-soorten is de RA ruwheidswaarde iets hoger door een ander snijbeeld. Wilko Spijkerman, hoofd productie bij Hoekman RVS vertelt hier meer over.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte