Onze maatregelen rondom het Coronavirus

Het zijn rare en onvoorspelbare tijden door het rondgaande Coronavirus. Wij proberen hier als bedrijf zo goed mogelijk mee om te gaan en we houden de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM goed in de gaten. Wij doen er alles aan om onze productie zo goed mogelijk te continueren. Wel treffen we aanvullende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

De onderstaande maatregelen zijn van kracht tot 6 april (of tot nader order):

1. Samenscholing

We houden geen gelijktijdige pauzes en samenscholing met meer dan 3 personen wordt vermeden.

2. Thuiswerken
Waar mogelijk vragen we onze medewerkers om thuis te werken. Ook hebben we medewerkers dringend opgeroepen dat wanneer zij klachten ervaren die gelinkt zijn aan het Coronavirus, geen onnodig risico te nemen en thuis te blijven.

3. Contact en externe afspraken
Geplande bezoeken bij ons op locatie zijn afgezegd en ook onze medewerkers worden verzocht om geen klant- en leveranciersbezoeken te laten plaatsvinden. Daarnaast vragen we leveranciers om niet onnodig binnen te komen, koffie te pakken of het toilet te gebruiken. We willen een ieder vragen om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

4. Hygiëne
We nemen extra maatregelen omtrent hygiëne; werkplekken en toiletruimten worden extra gereinigd.

5. Adviezen RIVM
We volgen de adviezen van het RIVM op:

  • Was regelmatig je handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten

Het Coronavirus en de verspreiding ervan houdt de gemoederen op mondiaal niveau bezig. Tot op heden zien onze leveranciers nog geen problemen om ons te beleveren, maar we bekijken de situatie van dag tot dag. Zijn er veranderingen, dan informeren we je zo goed mogelijk.Verdere informatie over het Coronavirus (COVID-19) en de ontwikkelingen vind je op de website van het RIVM.

Meer informatie

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Op vrijdag 6 oktober hebben wij ons bedrijfsuitje. Dan is de hele dag Hoekman RVS gesloten. Tot donderdag 5 oktober 16.00 kunnen goederen opgehaald worden bij onze expeditie.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte