Hoekman RVS gaat voor Smart Manufacturing Award 2021

Hoekman RVS zit samen met 7 andere bedrijven in de race voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award van 2021. Het metaalbedrijf uit Nieuwleusen mocht vorige week de vakjury proberen te overtuigen, waarom zij de landelijke titel verdienen.

De uitslag is inmiddels bekend: 1 juni heeft Metaalcenter Driessen de Award in ontvangst mogen nemen.


Begin dit jaar kwam Hoekman RVS uit de bus als winnaar van District Oost. Om er vandoor te gaan met de landelijke titel, vroeg de Koninklijke Metaalunie ons antwoord te geven op de vraag wat ons nou zo slim maakt. Goede vraag natuurlijk! In een pitch mocht Productie Manager Wilko Spijkerman vorige week de jury overtuigen. De jury kreeg ook onderstaand filmpje te zien, waarin Wilko uitlegt wat wij doen en waar wij goed in zijn!

Uitreiking Smart Manufacturing Award 2021 - 1 juni

De Koninklijke Metaalunie reikt jaarlijks De Smart Manufacturing Award uit aan één van hun leden. Winnaars zijn altijd bedrijven, die zich positief weten te onderscheiden in de branche. Dinsdag 1 juni is het eindevenement, waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt.

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Heleen Wildvank-Hoekman heeft deelgenomen aan de Nevat business-reis van 2024. Naast bezoeken aan bedrijven die plaat bewerken, hebben zij de Bystronic showroom bezocht, kennisgemaakt met de nieuwste Atlas Robot van Boston Dynamics en in de universiteit van Boston MT een uitgebreide visie over AI gehoord.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte