Hoekman RVS gaat voor Smart Manufacturing Award 2021

Hoekman RVS zit samen met 7 andere bedrijven in de race voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award van 2021. Het metaalbedrijf uit Nieuwleusen mocht vorige week de vakjury proberen te overtuigen, waarom zij de landelijke titel verdienen.

De uitslag is inmiddels bekend: 1 juni heeft Metaalcenter Driessen de Award in ontvangst mogen nemen.


Begin dit jaar kwam Hoekman RVS uit de bus als winnaar van District Oost. Om er vandoor te gaan met de landelijke titel, vroeg de Koninklijke Metaalunie ons antwoord te geven op de vraag wat ons nou zo slim maakt. Goede vraag natuurlijk! In een pitch mocht Productie Manager Wilko Spijkerman vorige week de jury overtuigen. De jury kreeg ook onderstaand filmpje te zien, waarin Wilko uitlegt wat wij doen en waar wij goed in zijn!

Uitreiking Smart Manufacturing Award 2021 - 1 juni

De Koninklijke Metaalunie reikt jaarlijks De Smart Manufacturing Award uit aan één van hun leden. Winnaars zijn altijd bedrijven, die zich positief weten te onderscheiden in de branche. Dinsdag 1 juni is het eindevenement, waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt.

Meer nieuws

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De ruwheidswaarde = Ra van laser-gesneden metaal wisselt per materiaal en plaatdikte. Hoekman RVS monitort dit continu om hun parameters te verbeteren. Welke Ra heb jij nodig voor jouw laser-gesneden onderdelen of halffabricaten? Onze experts delen graag hun kennis hierover.

Lees meer
De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De onbekendheid met lasersnijden op een 30kW roept veel vragen op. Het snijbeeld is bijvoorbeeld anders. Bij dikkere RVS-soorten is de RA ruwheidswaarde iets hoger door een ander snijbeeld. Wilko Spijkerman, hoofd productie bij Hoekman RVS vertelt hier meer over.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte