Hoekman RVS gaat voor Smart Manufacturing Award 2021

Hoekman RVS zit samen met 7 andere bedrijven in de race voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award van 2021. Het metaalbedrijf uit Nieuwleusen mocht vorige week de vakjury proberen te overtuigen, waarom zij de landelijke titel verdienen.

De uitslag is inmiddels bekend: 1 juni heeft Metaalcenter Driessen de Award in ontvangst mogen nemen.


Begin dit jaar kwam Hoekman RVS uit de bus als winnaar van District Oost. Om er vandoor te gaan met de landelijke titel, vroeg de Koninklijke Metaalunie ons antwoord te geven op de vraag wat ons nou zo slim maakt. Goede vraag natuurlijk! In een pitch mocht Productie Manager Wilko Spijkerman vorige week de jury overtuigen. De jury kreeg ook onderstaand filmpje te zien, waarin Wilko uitlegt wat wij doen en waar wij goed in zijn!

Uitreiking Smart Manufacturing Award 2021 - 1 juni

De Koninklijke Metaalunie reikt jaarlijks De Smart Manufacturing Award uit aan één van hun leden. Winnaars zijn altijd bedrijven, die zich positief weten te onderscheiden in de branche. Dinsdag 1 juni is het eindevenement, waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt.

Meer nieuws

hoekman-remmert-metaal-opslagsystemen

REMMERT: ''WE MAKE MATERIAL FLOW''

Een grote toekomstinvestering in haar machinepark geeft Hoekman RVS de concurrentie slagkracht om op kwalitatief hoog niveau tegen concurrerende kostprijzen te kunnen blijven werken. Remmert is een belangrijke leverancier die een sterke toekomstvisie heeft hoe de productie door software ondersteunt kan worden. Wij wilden graag kennismaken met Remmert. Wat voor bedrijf het is en waar hun sterke overtuiging vandaan komt.

Lees meer
Gert Jan Karsten inkoper bij Hoekman en voetbaltrainer bij SV Urk

Gert Jan Karsten inkoper bij Hoekman en voetbaltrainer bij SV Urk

Van het direct inspelen op de dagelijkse vraag en de dynamiek van de markt zijn wij overgegaan naar een strakke begroting en inschatting van de gewenste hoeveelheden RVS, staal en aluminium.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte