Hoekman-RVS wint Metaalunie Smart Manufacturing Award District Oost!

Ieder jaar reikt de Koninklijke Metaalunie een prijs uit aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt in de branche. Hoekman-RVS is als winnaar uit de bus gekomen voor de regio Oost. Samen met 7 andere bedrijven strijden we nu voor de landelijke titel.

"Dit is een hele mooie waardering, die we met elkaar hebben bewerkstelligd! We zijn supertrots dat we door dé ondernemersvereniging voor het MKB in de metaal, want dat is Koninklijke Metaalunie, erkenning krijgen voor onze inspanning om er elke dag naar te streven weer een beetje beter te zijn dan gisteren."

Heleen Wildvank-Hoekman | Directeur Algemene Zaken

Links Heleen Wildvank Hoekman, Directeur Algemene Zaken en rechts Wilko Spijkerman, Manager Productie

Vooruitstrevende bedrijven

Bedrijven die in aanmerking komen voor de titel vallen positief op door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering of zelfsturendheid en een zelfrefelecterend vermogen in de organisatie.

Robotkantbank
robotprogrammeur
Links Robotbuigcel en rechts robotprogrammeur bij Hoekman-RVS

De 7 andere districtwinnaars die meestrijden om de landelijke titel:

 1. Betech B.V. uit Hoogeveen, disctrictwinnaar Noord
 2. GPM B.V. uit s Hertogenbosch, districtwinnaar Zuidoost
 3. MDE Automation B.V. uit Tholen, districtwinnaar Zeeland
 4. Metaalcenter Driessen B.V. uit Weert, districtswinnaar Limburg
 5. Metaglas B.V. uit Tiel, districtswinnaar Gelre
 6. Octatube Space Structures B.V. uit Delft, districtswinnaar Zuid-Holland
 7. Singeling Constructie-Lastechniek B.V. uit Wormerveer, districtswinnaar Noordwest

Landelijke finale

Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland en juryvoorzitter: “De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Met deze excellerende districtswinnaars wordt het tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen.” Het wordt een finale boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden uit de sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat de winnende Award wordt uitgereikt aan één van deze top mkb-metaalbedrijven.

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte