Geen bereikbaarheid webportaal Dinsdag 25 februari 2020

Dinsdag 25 februari a.s. wordt de software van ons webportaal geüpdate. Tijdens de update is het niet mogelijk om offertes aan te vragen en orders te plaatsen via het portaal.

Naar verwachting neemt de update van het webportaal max. 1 dag in beslag. Als alternatief kun je de cad-bestanden uploaden via het offerteformulier of mailen naar onze afdeling Verkoop & Calculatie, zodat wij je aanvraag manueel kunnen behandelen. De reactiesnelheid op aanvragen zal lager zijn dan je van ons gewend bent via het portaal. Ook de levertijd zal met 1 - 2 dagen worden verlengd.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. 

update-webportaal-hoekman-25-februari-2020

Meer nieuws

Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer
Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Heleen Wildvank-Hoekman heeft deelgenomen aan de Nevat business-reis van 2024. Naast bezoeken aan bedrijven die plaat bewerken, hebben zij de Bystronic showroom bezocht, kennisgemaakt met de nieuwste Atlas Robot van Boston Dynamics en in de universiteit van Boston MT een uitgebreide visie over AI gehoord.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte