Geen bereikbaarheid webportaal Dinsdag 25 februari 2020

Dinsdag 25 februari a.s. wordt de software van ons webportaal geüpdate. Tijdens de update is het niet mogelijk om offertes aan te vragen en orders te plaatsen via het portaal.

Naar verwachting neemt de update van het webportaal max. 1 dag in beslag. Als alternatief kun je de cad-bestanden uploaden via het offerteformulier of mailen naar onze afdeling Verkoop & Calculatie, zodat wij je aanvraag manueel kunnen behandelen. De reactiesnelheid op aanvragen zal lager zijn dan je van ons gewend bent via het portaal. Ook de levertijd zal met 1 - 2 dagen worden verlengd.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. 

update-webportaal-hoekman-25-februari-2020

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte