Geen bereikbaarheid webportaal Dinsdag 25 februari 2020

Dinsdag 25 februari a.s. wordt de software van ons webportaal geüpdate. Tijdens de update is het niet mogelijk om offertes aan te vragen en orders te plaatsen via het portaal.

Naar verwachting neemt de update van het webportaal max. 1 dag in beslag. Als alternatief kun je de cad-bestanden uploaden via het offerteformulier of mailen naar onze afdeling Verkoop & Calculatie, zodat wij je aanvraag manueel kunnen behandelen. De reactiesnelheid op aanvragen zal lager zijn dan je van ons gewend bent via het portaal. Ook de levertijd zal met 1 - 2 dagen worden verlengd.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. 

update-webportaal-hoekman-25-februari-2020

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer
Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte