Eigen vrachtwagen met oplegger in gebruik genomen

Vandaag is onze nieuwe Volvo FM afgeleverd! Rick Krieger van de firma NIJWA uit Rijssen overhandigde de sleutels van de truck aan Gert en Heleen. Deze mooie aanvulling op ons wagenpark draagt eraan bij dat we het transport meer in eigen hand kunnen houden, wat meer flexibiliteit geeft richting onze klanten.

Gert Heleen Rick NIJWA nieuwe Volvo FM Hoekman RVS

Volvo FM

De FM is voorzien van een Globetrotter-cabine, dynamic steering, digitale achteruitrijcamera en een dode hoek camera.

Maatwerk trailer

De trailer is gebouwd door het Belgische Van Hool, tevens klant van Hoekman RVS. Het is een overdekte oplegger voorzien van een schuifzeil.

Afmeting trailer
Lengte:10,68 m
Hoogte: 2,6 m
Breedte: 2,44 m


Meer nieuws

Training veilig omgaan met gassen

Training veilig omgaan met gassen

Begin april gaf Westfalen Gassen Nederland BV een training aan onze medewerkers met als thema “Veilig omgaan met gassen”. Binnen ons bedrijf worden gassen gebruikt bij het lasersnijden en het lassen van rvs. Tijdens de training, die onder leiding stond van Hansjan Dijk, gastechnisch specialist bij Westfalen, werd aan de hand van voorbeelden en proefjes uitgelegd hoe om te gaan met de eigenschappen en gevaren van gassen. Vragen die aan bod kwamen waren, o.a.:

Lees meer
Kerstvakantie

Kerstvakantie

De kerstvakantie staat voor de deur en begint bij ons op vrijdag 23 december om 12:00 uur. Maandag 9 januari om 7:30 uur staan wij weer voor u klaar.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte