De 13 voordelen van Hoekman-RVS | De hele zomer probleemloos snij- en zetwerk

Waarom Hoekman-RVS kiezen als leverancier voor halffabricaten? De hele zomer probleemloos plaatwerk bestellen! Lees onze 13 voordelen.

Ontvang vrijblijvend een offerte

lasersnijden plaatwerk

De 13 voordelen van Hoekman-RVS als leverancier voor plaatwerk halffabricaten:

1. 24/7 offertes ontvangen voor snij- en zetwerk
Het is mogelijk om cad-tekeningen te uploaden (DXF en STEP) in het webportaal. Indien de aanvraag voldoet aan de aanleverspeciaties, zijn wij in staat je aanvraag automatisch te calculeren en  direct een offerte te sturen. Heb je nog geen account? Dan kun je deze vrijblijvend aanmaken.

2. Goede prijs/kwaliteit-verhouding
Automatiseren is één van de speerpunten binnen Hoekman Roestvaststaal. Door een hoog geautomatiseerde productieflow en een up to date machinepark leveren wij een constante kwaliteit, tegen concurrerende prijzen.

3. Vrijblijvend offertes ontvangen
Diverse materiaalsoorten vergelijken, meerdere aantallen opvragen of meerdere plaatdiktes combineren? Je kunt online eenvoudig meerdere aanvragen plaatsen voor lasersnij- en zetwerk. Ook is het gemakkelijk om een oude  aanvraag te kopiëren en de aantallen of materiaalsoort te wijzigen. Alle offertes ontvang je vrijblijvend.

4. Gemakkelijk vergelijken met andere aanbieders
Doordat je direct een overzichtelijke offerte ontvangt, maak je gemakkelijk een vergelijk op levertijd en prijs. Ervaar het gemak!

5. Direct online halffabricaten bestellen
Is de offerte naar wens? Dan geef je deze met één druk op de knop de order in productie. De bestanden staan bij ons al productieklaar, we sturen direct geautomatiseerd de machines aan!

6. Voorraadhoudend in verschillende materiaalsoorten
De snij- en buigdelen die wij maken in opdracht van onze klanten, voeren we uit in diverse uitvoeringen staal, rvs en aluminium. Wij zijn voorraadhoudend in een groot aantal standaard materialen. Quick Respons Management zorgt ervoor dat onze leveranciers ons ook snel bevoorraden bij afwijkende materiaalsoorten en grote aantallen.

7. Capaciteit voor grote volumes, maar ook enkelstuks mogelijk
We hebben productiecapaciteit om grote volumes en series, volledig automatisch te lasersnijden. Onze lasersnijmachines snijden 24/7 onbemand. Onze kantbanken worden offline geprogrammeerd, wat zorgt voor een hoge doorloopsnelheid in de productie.

8. Ook groot snijwerk mogelijk
Wij kunnen lasersnijden uit een maximale plaatafmeting van 6000mm x 2000mm (rvs en aluminium). Ideaal om plaatwerkprofielen op lengte te zetten. De kantbanken hebben zelfs een maximale zetlengte van 7000 mm! Grote snijdelen zijn wel al online op te vragen, maar worden nog niet volledig automatisch gecalculeerd. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons verkoopteam.

9. Snel op adres geleverd
Lasersnij-onderdelen zijn al met 3 werkdagen gereed, af fabriek. Zetdelen al vanaf 6 werkdagen , af fabriek. Ook in de vakantietijd! Een groot gedeelte van het transport wordt door ons zelf verzorgd, door onze eigen vaste chauffeur. Bekijk de actuele levertijden.

10. Hoge leverbetrouwbaarheid
Leverbetrouwbaarheid is één van onze belangrijkste stuurgegevens, daarom toetsen en meten we dit wekelijks. De actuele statistieken vertellen ons dat 95% van de orders op tijd is.

11. Brede kennis, specialisme in rvs
Als sinds 1986 zijn wij thuis in het bewerken van metaal. Al in een vroeg stadium zijn wij gestart met lasersnijden en cnc-kanten. Deze bewerkingsprocessen hebben wij dan ook perfect in de vingers. Ons specialisme  bevindt zich op het gebied van rvs plaatwerk en lassamenstellingen.

12. Mogelijkheid voor totaalproducten in rvs en alu
We hebben een lasserij en constructiehal van 1.000m² waar complete plaatwerkconstructies en machineframes worden gelast en gemonteerd. Zoekt je een partner voor een complete lassamenstelling of lasconstructiewerk in rvs. Zowel projectmatig als in serie, wij bieden jou de juiste plaatwerkoplossing!

13. Alles onderbrengen bij één partner
Als totaalleverancier in plaatwerk halffabricaten en constructies, zijn wij jouw externe werkplaats met kennis van het complete productieproces. Veel bewerkingen voeren we in eigen huis uit, waardoor we in staat zijn een product van het begin tot eind te maken. Daarnaast werken we samen met een aantal partners, waar we bijvoorbeeld draai- en freeswerk, buislasersnijden, watersnijden en nabehandeling uitbesteden, als onderdeel van het totale eindproduct.

Waarom kiezen voor Hoekman als leverancier van plaatwerk halffabricaten?

  • Klantbeoordeling gemiddeld 8,2
  • Ruim 550 actieve klanten, door heel Nederland en België & Duitsland
  • Meer dan 30 jaar ervaring, voor klanten in diverse branches
  • Hoog geautomatiseerd productieproces
  • Team van zo'n 60 flexibele en gecertificeerde medewerkers

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! 

Meer nieuws

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer
FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte