Alle Smart Industry FieldLabs in Oost Nederland

Hoekman Roestvaststaal is aangesloten bij het Fieldlab Smart Welding Factory, waarbij in een samenwerkingsverband wordt gewerkt aan procedure om het robotlassen van kleine series en enkelstuks efficiënter te maken. Het doel van Hoeman Roestvaststaal is om offline de lasrobots te kunnen programmeren, onafhankelijk van het merk.

Smart Industry Fieldlabs in Oost-Nederland

In Oost-Nederland zijn inmiddels 15 Smart Industry Fieldlabs actief! In deze praktijkomgevingen werken bedrijven en instellingen doelgericht aan diverse Smart Industry oplossingen.  In het Fieldlab worden de nieuwe technieken ontwikkeld, geïmplementeerd en getest.

Bekijk alle Smart Industry Fieldlabs

Meer nieuws

sluiting eindejaar 2023 en nieuwjaar 2024

sluiting eindejaar 2023 en nieuwjaar 2024

Hoekman RVS is gesloten van 22 december 12.00 uur tot maandag 8 januari 2024.

Lees meer
Remmert Success Story: Hoekman RVS

Remmert Success Story: Hoekman RVS

Remmert is een gerenomeerde aanbieder van platenmagazijnen voor onder andere de metaalindustrie. Het full size volautomatische platenmagazijn dat met zijn AGV gekoppeld is aan de snelste 30 kW lasersnijmachine van Europa was een krachttoer die de nodige aanpassingen vroeg. Maar wat een power house is deze ijzersterke combinatie! Remmert heeft er een succes story over gemaakt die we graag met jullie willen delen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte