Alle Smart Industry FieldLabs in Oost Nederland

Hoekman Roestvaststaal is aangesloten bij het Fieldlab Smart Welding Factory, waarbij in een samenwerkingsverband wordt gewerkt aan procedure om het robotlassen van kleine series en enkelstuks efficiënter te maken. Het doel van Hoeman Roestvaststaal is om offline de lasrobots te kunnen programmeren, onafhankelijk van het merk.

Smart Industry Fieldlabs in Oost-Nederland

In Oost-Nederland zijn inmiddels 15 Smart Industry Fieldlabs actief! In deze praktijkomgevingen werken bedrijven en instellingen doelgericht aan diverse Smart Industry oplossingen.  In het Fieldlab worden de nieuwe technieken ontwikkeld, geïmplementeerd en getest.

Bekijk alle Smart Industry Fieldlabs

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer
Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte