Alle Smart Industry FieldLabs in Oost Nederland

Hoekman Roestvaststaal is aangesloten bij het Fieldlab Smart Welding Factory, waarbij in een samenwerkingsverband wordt gewerkt aan procedure om het robotlassen van kleine series en enkelstuks efficiënter te maken. Het doel van Hoeman Roestvaststaal is om offline de lasrobots te kunnen programmeren, onafhankelijk van het merk.

Smart Industry Fieldlabs in Oost-Nederland

In Oost-Nederland zijn inmiddels 15 Smart Industry Fieldlabs actief! In deze praktijkomgevingen werken bedrijven en instellingen doelgericht aan diverse Smart Industry oplossingen.  In het Fieldlab worden de nieuwe technieken ontwikkeld, geïmplementeerd en getest.

Bekijk alle Smart Industry Fieldlabs

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte