Alle Smart Industry FieldLabs in Oost Nederland

Hoekman Roestvaststaal is aangesloten bij het Fieldlab Smart Welding Factory, waarbij in een samenwerkingsverband wordt gewerkt aan procedure om het robotlassen van kleine series en enkelstuks efficiënter te maken. Het doel van Hoeman Roestvaststaal is om offline de lasrobots te kunnen programmeren, onafhankelijk van het merk.

Smart Industry Fieldlabs in Oost-Nederland

In Oost-Nederland zijn inmiddels 15 Smart Industry Fieldlabs actief! In deze praktijkomgevingen werken bedrijven en instellingen doelgericht aan diverse Smart Industry oplossingen.  In het Fieldlab worden de nieuwe technieken ontwikkeld, geïmplementeerd en getest.

Bekijk alle Smart Industry Fieldlabs

Meer nieuws

Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte